In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo ontstaan onze Helden! - Video

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe een Held ontstaat? Onze Held legt het uit in zijn nieuwe video. Een relatiegeschenk wordt namelijk niet zomaar een Held. Hier worden strenge eisen aan gesteld. Uiteraard doet Held deze selectie niet alleen. Hij krijgt hulp van zijn collega’s Mok en Paraplu.

Een goed begin

Het begin traject is één van de belangrijkste processen bij het selecteren van een Held. De relatiegeschenken altijd netjes getest en gecertificeerd. Wist u al dat Van Helden Relatiegeschenken voldoet aan de ISO 26000 norm? De ISO 26000 norm geeft aan dat een organisatie of bedrijf bewust bezig is met de verschillende aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar ook acties op uitvoert. Dit wordt doorgetrokken van toeleverancier tot afnemer, zodat iedereen een steentje kan bijdragen aan een betere wereld.

Bedrukking naar wens

Onze specialisten bekijken alle relatiegeschenken op alle mogelijke drukposities, zodat u het relatiegeschenk altijd naar wens kunt bedrukken. Bovendien zorgen wij dat u altijd een drukproef vooraf ontvangt, zodat we er zeker van zijn dat het ontwerp van uw Held aan uw verwachtingen voldoet.

Met zoveel verschillende druktechnieken is er altijd wel een persoonlijke bedrukking op het relatiegeschenk te plaatsen. Van import tot bedrukking en planning tot bezorging, Held zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Benieuwd hoe dit traject eruit ziet? Bekijk dan snel de nieuwe video en laat ons weten wat u ervan vindt.

Back to top