Over Van Helden - Alles om te geven

Ruim 50 jaar Van Helden

Een verhaal van trots en passie 

Al ruim 50 jaar maken we onze klanten bekend met promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het kleine familiebedrijf van toen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt.

Maar nog altijd zijn we een familiebedrijf in hart en nieren. Want hoe groot we inmiddels ook zijn: onze traditionele en belangrijkste drijfveren trots en passie worden nu gedragen door onze 450 medewerkers. Niet gek natuurlijk, met zo’n unieke collectie!

Onze collectie

Inspirerend en groots

Het begon ooit met de pen. Een product waar we nog altijd trots op zijn, want het is nog steeds ons meest verkochte product. Maar het is niet bij pennen gebleven, ons aanbod is in 50 jaar uitgegroeid tot een inspirerende en grootse collectie.

Met onze eigen import en premium merken hebben we u altijd iets onderscheidends te bieden. We leveren zo’n 5.000(!) artikelen direct uit voorraad. En zoekt u maatwerk? Dan komt dat goed uit, want samenwerken is onze tweede natuur. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven.

Onze trots

Alles in eigen huis

Iets waar we trots op zijn: we hebben álles in eigen huis. Naast onze inspiratieruimtes (in Tiel, Rotterdam en Turnhout) hebben we een state-of-the-art drukkerij en een modern magazijn. 

Daardoor zijn we minder afhankelijk van anderen en kunnen we razendsnel schakelen. Ook dat is al sinds het begin één van onze grote krachten. We werken daarnaast met betrokken en deskundige professionals, die begrijpen hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn.

Onze passie

Verantwoorde kwaliteit

Wat we doen, doen we met passie. Daarom bieden we alleen verantwoorde kwaliteit. Waar het om mensen en relaties gaat, zijn veiligheid en duurzaamheid immers cruciaal.

We werken uitsluitend met EU-gecertificeerde producten en werken volgens de ISO 26000:2010 normering. Daarnaast zijn we aangesloten bij het BSCI. Deze organisatie heeft als doel om wereldwijd de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Als betrokken familiebedrijf dragen we daar graag aan bij.

 

Alles om te geven.