Premiums bedrukken en graveren

Premium met uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken

Bent u opzoek naar een leuke premium gift om weg te geven op beurzen, tijdens opendeurdagen, voor workshops en/of voor andere evenementen? Dan bent u hier op het juiste adres. Premiums zijn een leuke attentie en zijn zeer geschikt om in te zetten voor extra naamsbekendheid doordat je jouw premiums met logo of tekst kan bedrukken. De premiums relatiegeschenken kunt u namelijk laten bedrukken met uw eigen naam, logo of persoonlijke boodschap. U communiceert hiermee één-op-één. Niet voor even, maar voor een langere tijd. Denk bijvoorbeeld aan de aansteker met logo, die vast wel ergens in huis ligt.

Laat u inspireren door de vele premiums relatiegeschenken

In het assortiment premiums vindt u stressballen, sleutelhangers, en lanyards, maar ook stressballen en snoepgoed. Het zijn kleine cadeautjes, die vaak ingezet worden als ‘strooi’ artikelen. U kunt ze aan iedereen uitdelen en bijvoorbeeld ook gebruiken als incentive bij uw mailing. Onder Diverse premiums vallen onder andere de smart gadgets en leuke waaiers. De waaiers zijn ideaal voor de warmere dagen en kunnen eenvoudig meegenomen worden. Tip: laat uw premiums bedrukken met een persoonlijke boodschap. Hiermee kunt u het cadeautje nog persoonlijker maken.

Premium gifts vandaag nog bestellen

Uw logo premium bestelt u heel eenvoudig online. Als u bijvoorbeeld snoep wil bedrukken, kan u gemakkelijk het bestelformulier invullen. Hierop kunt u al uw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stuks, de gewenste kleur(en) en de gewenste opdruk. Heeft u uw premium relatiegeschenken niet kunnen vinden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een persoonlijk advies op maat of bezoek één van onze showrooms.