Selfiestick bedrukken

Een selfiestick is niet meer weg te denken in onze dagelijkse leven. Deze trendy relatiegeschenk kunt u bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. 

Sorteer op

3 producten

Selfie stick Snap
Vanaf
€ 1,49
Op = Op
Selfie stick Bright
Vanaf
€ 1,12
Selfie stick Press
Vanaf
€ 3,56
Op = Op

Selfie stick met logo of tekst laten bedrukken?

De selfiestick is een zeer populair gadget voor zowel jong als oud. Hierdoor is die perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld de selfie stick bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam en geef deze weg tijdens een beurs of opendeurdag. Op bijvoorbeeld evenementen over technologie is het een passend geschenk om weg te geven. Hiermee geeft u niet alleen een geschenk dat volledig past bij de beurs, het is ook nog eens een handig gadget voor de ontvanger. Bij iedere foto die de ontvanger neemt, komt uw naam of logo in beeld. Dat zal zeker een positieve bijdrage hebben aan uw naamsbekendheid.

De selfie stick: meer dan een smartphone gadget

Door de jaren heen is de selfiestick meer geworden dan een gadget om selfies mee te maken. De selfiestick wordt ook gebruikt voor groepsfoto’s of originele luchtfoto’s. De meeste selfiesticks hebben teven een afneembaar bovenstuk, waardoor u niet alleen uw smartphone, maar ook uw camera op de selfiestick kan bevestigen. Hierdoor is de selfiestick ook een handig gadget om bijvoorbeeld vlogs mee op te nemen. Iedere vlogger heeft een selfiestick in zijn starterskit zitten!

Een bedrukte selfiestick voor ieder moment

Zoals eerder aangegeven is de selfiestick met logo en/of tekst een perfecte weggever op evenementen over technologie en innovatie. Maar het gadget doet het ook erg goed als weggever op scholen. Geef deze bijvoorbeeld weg voor de zomervakantie, zodat uw leerlingen de mooiste vakantiefoto’s kunnen maken. Bovendien hebben ze hierdoor een positieve herinnering aan het schooljaar.

U kunt de selfie stick bedrukken zoals u zelf wenst. Op het aangegeven drukvlak is het mogelijk een logo en/of een tekst te drukken. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een opdruk van uw logo en bedrijfsnaam, waardoor uw huisstijl volledig terug komt in het geschenk. Het is natuurlijk ook mogelijk om een leuke quote of slogan op de selfiestick te drukken. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld extra aandacht en exposure wilt creëren voor een marketingactie.

Selfie stick bedrukken? Bestel direct online!

Uw bedrukte selfiesticks kunt u eenvoudig online bestellen. Via het bestelformulier geeft u direct aan wat uw wensen zijn. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij u een digitale drukproef ter goedkeuring sturen. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef bedrukken wij de selfiesticks. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Ontdek ook onze andere GSM-accessoires.