Hobbymessen bedrukken

Een hobbymes is een handig hulpmiddel om bij de hand te hebben. Gebruik het mes bijvoorbeeld om pakketjes te openen of om precisie werk af te snijden. Met het hobbymes heeft u een origineel en praktisch geschenk in handen voor iedere relatie.

Sorteer op

7 producten

Snijmes Handy
Vanaf
€ 0,33
  • Automatisch intrekbaar
Snijmes Transparant
Vanaf
€ 0,29
(1)
  • Leverbaar in meerdere kleuren
Snijmes Jumbo
Vanaf
€ 0,34
Snijmes Uni
Vanaf
€ 0,20
  • Voorzien van 12 afbreekmesjes
RVS snijmes
Vanaf
€ 0,23
Snijmes Timo
Vanaf
€ 0,33
Stanleymes Mini
Vanaf
€ 0,17

Een hobbymes: hét meest praktische tool voor in huis

Een hobbymes, ook wel vaak stanleymes genoemd, is een praktisch hulpmiddel om bij de hand te hebben. Iedereen bestelt weleens online en het openen van zo’n pakketje kan dan een hele opgave zijn. Sommigen gebruiken hier een pen voor, anderen een sleutel, maar het blijft toch altijd een lastig iets. Met een hobbymes kunt u in no-time heel eenvoudig uw pakketje open maken en dat zal de ontvanger van het bedrukte hobbymes heel fijn vinden.

Daarnaast is de hobbymes, zoals de naam eigenlijk al doet weggeven, ideaal voor hobbyisten en do-it-yourselfers. Met het hobbymes kunnen zij precisie werk toepassen en kunnen zij genieten van een top resultaat.

Laat uw hobbymes bedrukken met logo en/of tekst

De hobbymessen zijn geheel naar wens te bedrukken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het stanleymes met logo te laten bedrukken in jouw eigen PMS kleuren. Hiermee komt uw huisstijl volledig tot zijn recht op het artikel en trek u uw professionaliteit volledig door. Uiteraard is het ook mogelijk om het hobbymes met tekst te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw eigen contactgegevens, uw bedrijfsnaam of gewoon een leuke quote of tekstje. De mogelijkheden voor het bedrukken van het hobbymes zijn eindeloos en wij helpen u graag op weg.

Uw bedrukte hobbymes bestelt u online

Weet u al precies welk hobbymes u wilt en welke opdruk u wilt hebben, dan kunt u uw hobbymes relatiegeschenk heel eenvoudig via de webshop bestellen. In slechts enkele stappen kunt u hier onder andere uw gewenste hoeveelheid en opdruk aangeven. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen ontvangt u (vaak) dezelfde dag nog een drukproef van ons. Op dit digitale voorbeeld kunt u zien hoe uw stanleymes met bedrukking eruit komt te zien. Wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo voldoet het eindresultaat altijd aan uw verwachtingen en komt u achteraf niet voor verassingen te staan.