Bierglazen bedrukken

Ga voor optimale zichtbaarheid in uw café of restaurant en laat uw bierglazen bedrukken met logo en/of tekst. Van stoere bierpull tot stijlvolle bierglas, in het brede assortiment vind u altijd een bierglas dat bij u past.

Sorteer op

4 producten

Bierglas Tokyo [300 ml]
Vanaf
€ 3,13
Bierglas Salzburg [500 ml]
Vanaf
€ 6,06
Bierglas Denver [500 ml]
Vanaf
€ 5,05
Bierglas Malt [500 ml]
Vanaf
€ 7,80

Bedrukte bierglazen voor iedere café of restaurant

Bier is één van de meest geschonken dranken in cafés. Dan is het natuurlijk extra leuk als u de bierglazen met eigen logo laat bedrukken. Door uw logo op het bierglas te drukken zorgt u voor een professionele uitstraling. Dit zal het imago van uw café of restaurant extra ten goede komen. U kunt altijd een bierglas kiezen die bij u past. Bent u bijvoorbeeld een stoere stadscaféhouder, dan kunt u bierpullen bedrukken met uw logo in plaats van een stijlvolle bierglas. Hiermee trekt u uw karakter volledig door.

Uiteraard is het ook mogelijk om bedrukte bierglazen in te zetten als relatiegeschenk. Geef bijvoorbeeld een bierglas met eigen logo of tekst weg als leuk extraatje bij een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk.

Laat uw bierglazen met logo bedrukken voor een optimaal resultaat

Glas wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Hiermee kunt u zeer getailleerd uw logo en/of tekst op het glas laten drukken. U kunt hierbij kiezen voor uw eigen PMS kleuren. Dat betekent dat we de exacte kleur kunnen gebruiken als in uw huisstijl. Hiermee krijgt het bierglas een professioneel karakter en sluit deze perfect aan bij de rest van uw interieur.

Uw bierglazen met opdruk bestelt u eenvoudig online

Wanneer u bierglazen wilt laten bedrukken, kunt u deze zeer eenvoudig online bestellen. Via de webshop kiest u uit een breed scala een bierglas dat bij u past. Vervolgens geeft u al uw wensen aan, denk aan aantallen en bedrukkingswensen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op deze PDF kunt u precies zien hoe uw bierglazen met opdruk eruit komen te zien. Bent u tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces starten. Zo bent u er altijd zeker van dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen.