Kartonnen bekers bedrukken

Evenement in het vooruitzicht? Laat dan één van de onderstaande kartonnen bekers bedrukken met uw logo of tekst. 

Sorteer op

5 producten

Kartonnen drinkbeker Cold full colour [420 ml]
Vanaf
€ 0,12
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [250 ml]
Vanaf
€ 0,12
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [700 ml]
Vanaf
€ 0,19
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [370 ml]
Vanaf
€ 0,14
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [500 ml]
Vanaf
€ 0,17

Papieren bekers bedrukken: een duurzaam alternatief

Met het oog op de vermindering van de plastic soep in de oceanen komt er steeds vaker een verbod op plastic wegwerpservies.  Eén van de grootste vervuilers zijn de plastic wegwerpbekers. Die worden nog veel gebruikt tijdens evenementen en op kantoor. De kartonnen bekers zijn een stijlvolle en duurzame variant op de plastic wegwerpbeker. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en daardoor geschikt voor zowel koude als warme dranken. Handig om bij het koffiezetapparaat te hebben staan. Na gebruik kunnen de drinkbekers bij het papierafval. Uw bedrukte kartonnen bekers krijgen in het recycleerproces een ander leven. Hiermee levert u een mooie bijdrage aan een klimaatneutrale omgeving.

Kartonnen bekers met logo voor ieder evenement

De bedrukte kartonnen bekers kunnen op ieder moment van toepassing zijn. Cursussen en trainingen starten al snel met een rondje koffie of thee. Vaak wordt deze geschonken in een kartonnen beker en wat is er nu leuker dan hiervoor een kartonnen beker bedrukt met uw logo te voorzien. Hierdoor komt uw naam nog een keer onder de aandacht bij de deelnemers en profiteert u van een hogere naamsbekendheid. Zeker wanneer u een training organiseert op een beurs met verschillende partijen is dit een handige middel om nog een keer te laten zien vanuit welke organisatie de training wordt georganiseerd.

Voor op kantoor: kartonnen koffiebekers bedrukken conform huisstijl

De bedrukte koffiebekers kunnen dus zowel op kantoor als op evenementen ingezet worden. Voor ieder gelegenheid kunt u de papieren koffiebekers bedrukken zoals u zelf wilt. Voor de inzet tijdens een evenement kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een full colour opdruk om op te vallen. Zijn de kartonnen bekers voor eigen gebruik, dan kunt u de kartonnen bekers met logo laten bedrukken. Hierdoor zal uw huisstijl volledig terug komen en zorgt dit voor een professionele uitstraling.

De papieren bekers met logo of tekst zijn ideaal voor dagelijks gebruik of bij de inzet van terugkerende evenementen. Wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk van lange duur raden we u aan een kijkje te nemen in het assortiment drinkbekers. Deze zijn BPA-vrij en kunnen keer op keer gebruikt worden, waardoor ook uw naam steeds opnieuw in beeld komt.

Kartonnen bekers bedrukken kleine oplage?

Via onze webshop bestelt u binnen enkele stappen uw bedrukte kartonnen bekers. Hier kunt u precies aangeven wat uw gewenste aantal en bedrukking is. Liever een afwijkend aantal bestellen? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij de mogelijkheden met u bekijken. Het is tevens mogelijk om op voorhand een digitale drukproef aan te vragen zodat u een visueel beeld krijgt van uw bedrukte kartonnen bekers.