Laptoplampjes bedrukken

Val altijd op bij uw relaties of medewerkers met deze laptoplampjes. De laptoplampjes zijn te bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. 

Sorteer op

1 product

Laptoplampje Flex
Vanaf
€ 0,94

Laptoplampje bedrukken met uw eigen logo

Een bureauartikel is een praktisch geschenk om weg te geven aan uw (zaken)relaties. De bureauartikelen variëren van handige items voor het dagelijks gebruik, zoals bedrukte pennen, tot praktische multimediagadgets. Het laptoplampje valt in de laatste categorie. Het lampje is een onmisbaar gadget voor de hardwerkende relaties. Het LED-lampje is voorzien van een USB-aansluiting en gaat branden zodra u het op de laptop aansluit. Hierdoor bent u altijd voorzien van de juiste belichting. Het laptoplampje is tevens buigzaam, wat mee zorgt voor de perfecte lichtinval. Zo kunt het lampje bijvoorbeeld gebruiken voor het belichten van het toetsenbord, maar is het ook mogelijk om extra licht te schijnen op uw documenten.

Studenten of zakelijke relaties? Het laptoplampje komt bij iedereen van pas

Het laptoplampje, uit ons assortiment computeraccessoires, is een praktisch geschenk voor zakelijke relaties. Maar ook voor studenten en scholieren is het een onmisbaar hulpmiddel. Zeker wanneer zij tot in de late uurtjes moeten studeren, is het een luxe item dat zeker gewaardeerd wordt. Laat bijvoorbeeld een laptoplampje bedrukken met uw logo en/of tekst en geef deze weg tijdens een open dag of een ander leuk evenement. Omdat het laptoplampje door iedereen gebruikt kan worden, is het een perfecte promotionele weggever.

Laat uw laptoplampje naar wens personaliseren

De laptoplampjes hebben een stijlvol design. U kunt iedere laptoplampje naar wens bedrukken. Vaak wordt deze om de lamp bedrukt, omdat u dan profiteert van een groot drukvlak. Het lampje kunt u met logo laten bedrukken, waardoor uw huisstijl volledig terugkomt op uw geschenk. Daarnaast is het ook mogelijk om het laptoplampje met een leuke tekst te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, maar u kunt ook kiezen voor een leuke quote, een slogan of een persoonlijke tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Uw bedrukte laptoplampje bestelt u eenvoudig online

Via de webshop bestelt u via enkele stappen uw bedrukte laptoplampjes. Tijdens het plaatsen van uw bestelling geeft u direct aan in hoeveel kleuren u het lampje wilt laten bedrukken. Ook heeft u de mogelijkheid om direct uw logo en/of tekst door te spelen. Heeft u deze niet bij de hand, dan kunt u er ook voor kiezen om deze later op te sturen. Wanneer wij al uw gegevens hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw bedrukte laptoplampje eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet.