Activity tracker bedrukken

Houd uw sportprestaties in de gaten met activity trackers. Kies uit een breed assortiment uw relatiegeschenk.

Sorteer op

6 producten

Activity tracker Stay Fit met hartslagmeter
Vanaf
€ 19,96
Activity tracker Fit Watch
Vanaf
€ 29,96
Activity tracker Smartwatch
Vanaf
€ 12,72
Activity tracker Activity Pro
Vanaf
€ 23,66
Stappenteller armband
Vanaf
€ 2,35
Activity tracker Go
Vanaf
€ 41,01

Verras je relaties met een activity tracker relatiegeschenk

Een vitaal leven is iets waar we allemaal naar streven. Om dit te realiseren kunnen we steeds meer gebruikmaken van technologische hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan health apps en activity trackers. Die laatste zijn de afgelopen tijd flink gestegen in populariteit. En dat is niet gek. De activity trackers zijn namelijk gemakkelijk te dragen en zijn lichtgewicht waardoor je niet doorhebt dat j er één om je pols draagt, ze zijn ideaal om je dagprestaties in de gaten te houden. Het is een technologisch snufje dat iedereen wil hebben en bovendien is het een praktisch hulpmiddel voor jong en oud. Dat maakt de activity tracker perfect om in te zetten als relatiegeschenk. 

Meetbaar succes met je eigen activity tracker

Met de activity trackers kun je verschillende persoonlijke metingen bijhouden. Het meet net wat meer op dan een traditionele stappenteller. De sensoren in de armband meten onder andere het aantal afgelegde stappen, de verbruikte calorieën en je hartslag. Het mooie is dat de activity trackers vaak communiceren met een app op de smartphone. Hierop kun je al je prestaties en de voortgang gemakkelijk bijhouden. Je gezondheid wordt zo op een eenvoudige manier in kaart gebracht. Deze handige gadget is een must-have voor veel mensen. Ideaal dus om een activity tracker te laten bedrukken en cadeau te geven aan je doelgroep. Dit zal zeker een positieve bijdrage leveren aan je naamsbekendheid.

Kies een activity tracker die bij je past

Er zijn diverse activity trackers op de markt. Dankzij dit brede aanbod kun je altijd een activity tracker vinden die bij je past. Wil je bijvoorbeeld een activity tracker als relatiegeschenk weggeven aan fanatieke sporters die graag buiten sporten, dan kun je het beste kiezen voor een waterbestendige activity tracker. Ook in de manier van weergave verschillen de trackers. Zo heb je een activity tracker met een volledig LED-display waarop je alle prestaties ziet of kies je voor een activity tracker met geïntegreerd display waar je enkel een aantal prestaties op afleest. De mogelijkheden zijn eindeloos! Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op, wellicht vinden wij het toch nog voor jou.

Activity tracker bedrukken? Bestel eenvoudig online

Via de webshop kunt u eenvoudig en snel uw activity tracker relatiegeschenk bestellen. Nadat u de keuze voor uw tracker heeft gemaakt kunt u op uw gemak uw wensen door geven. Denk bijvoorbeeld aan het gewenste aantal, kleur en opdruk. Nadat wij uw wensen hebben ontvangen schakelt ons verkoopteam met de designers. Zij zullen een digitale drukproef opmaken waarop u precies kunt zien hoe uw bedrukte activity tracker eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat van de drukproef beginnen wij met drukken. Zo ontvangt u altijd een relatiegeschenk dat aan uw wensen voldoet.