Webcamcovers bedrukken

In tijden van thuiswerken en cybercriminaliteit is een webcamcover geen overbodige luxe. Dat maakt de webcamcover een perfect weggevertje om in te zetten op evenementen, zoals beurzen, seminars en open dagen. Laat ook uw webcamcover bedrukken en bescherm uw relaties.

Sorteer op

5 producten

Webcam cover Looks
Vanaf
€ 0,37
Webcam cover Private
Vanaf
€ 0,11
(2)
Webcam cover Hide
Vanaf
€ 0,15
Webcam cover met Cleaner
Vanaf
€ 0,10
Webcam cover Push Privacy
Vanaf
€ 0,17
(1)

Veiligheid voorop met de webcamcover

In de huidige samenleving doen we er alles aan om cybercriminaliteit tegen te gaan. Helaas vinden hackers toch vaak de weg naar uw bestanden en kunnen zij zelfs delen van uw laptop of computer overnemen, waaronder de webcam. Uiteraard doen we er alles aan om dit te voorkomen, maar mocht het toch gebeuren dan wilt u daar natuurlijk beschermd voor zijn. Een webcamcover biedt hierin de uitkomst. Met behulp van deze handige gadget kunt u eenvoudig uw webcam afsluiten wanneer u deze niet gebruikt en er weer afhalen wanneer u de webcam wel wilt gebruiken. Het gebruik is zeer simpel en de bescherming is optimaal.

Webcamcover bedrukken voor medewerkers en relaties

Een webcamcover is een welkome geschenk voor iedereen die in het bezit is van een laptop of tablet. Zeker in tijden van thuiswerken is het een ideaal weggevertje om cadeau te geven aan uw eigen medewerkers. Wanneer u de webcamcover cadeau wilt geven aan uw medewerkers, is het extra leuk om hier uw logo op te laten drukken. De webcamcover met logo is hiermee een verlangstuk van uw huisstijl. Hierdoor voelen de medewerkers thuis zich extra betrokken bij het bedrijf. Voor iedere doel en doelgroep is er een webcam cover te bedrukken. Wij adviseren u graag.

Uw webcamcover met logo en/of tekst bestel je online

Wilt u uw relaties verrassen met een bedrukte webcamcover? Bestel deze dan eenvoudig online. In enkele stappen kunt u al uw wensen, zoals aantal en opdruk, aangeven. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons eerst een digitale drukproef. Hierop kunt u zien of de webcamcover met opdruk naar wens is. Pas wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij het drukproces starten. Vaak heeft u uw webcamcover met logo of tekst opdruk binnen 8 werkdagen in huis.