Ballonnen bedrukken

Voor al uw feesten! Vrolijke ballonnen bedrukt met uw logo. Kies een ballon in uw favorite kleur en vier uw succes.

Sorteer op

6 producten

Ballonnen Pastel [27 cm]
Vanaf
€ 0,06
(29)
Topper
  • Onmisbaar bij feestelijke evenementen
Ballon Crystal [30 cm]
Vanaf
€ 0,08
Ballonnen Pastel [30 cm]
Vanaf
€ 0,07
(2)
Ballon Metallic [30 cm]
Vanaf
€ 0,09
(4)
Ballontouwtjes met snelsluiter
Vanaf
€ 0,05
Ballonnen Crystal [27 cm]
Vanaf
€ 0,06
  • Onmisbaar bij een feestelijke opening

Ballonnen bedrukken? Een persoonlijk en feestelijk geschenk

Relatiegeschenken ballonnen mogen niet ontbreken bij een viering. Met de bedrukte ballonnen wordt uw feestelijke opening of jubileumfeest extra gezellig. Laat de ballonnen bedrukken met logo voor een professionele uitstraling. U kunt ook ballonnen laten bedrukken met een leuke tekst of afbeelding  voor een persoonlijke touch. Heeft u een speciale marketingactie lopen? Met de reclame ballonnen krijgt u zeker de gewenste aandacht. Bovendien zijn de ballonnen met opdruk ook geschikt om uw beursstand aan te kleden. Een ballon bedrukken geeft een meerwaarde voor jouw acties en events.

Gepersonaliseerde ballonnen in allerlei soorten en kleuren

In het assortiment vindt u altijd een ballon geschenk die precies aansluit op uw feest. De promotie ballonnen zijn leverbaar in talloze kleuren. U kunt deze gekleurde ballonnen drukken met uw eigen tekst of logo. Naast de standaard reclame ballon bieden wij u ook een luxe metallic variant. Met deze ballonnen bedrukt met logo maakt u ieder feest compleet. Combineer uw ballonnen met opdruk ook met de snelsluiters en ballonstokjes. Zo bent u op alles voorbereid met jouw gepersonaliseerde ballonnen. Kinderen zijn verzot op speelgoed en een bedrukte ballon bezorgt hun uren speelplezier.

Bedrukte ballonnen met logo voor iedere gelegenheid

Of het nu een bedrijfsfeest is of een schoolviering, voor iedere gelegenheid vindt u een passende promotie ballon. Laat bijvoorbeeld ballonnen met naam bedrukken voor een verjaardagsfeest of kies voor een gepersonaliseerde ballon met foto voor een open dag. Dankzij het brede aanbod vindt u altijd een bedrukte ballon die bij u past. Ballonnen bedrukken in kleine oplage voor een communiefeest of ballonnen bedrukken met snelle levering? Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies op maat.