Gereedschap bedrukken

Gereedschap bedrukken voor uw ‘handige’ relaties

Met reclame gereedschap “werkt” u aan uw relaties. Bedrukt gereedschap is niet alleen handig voor uw klussende relaties, maar komt bij iedereen van pas. Denk bijvoorbeeld aan een zaklamp die gebruikt kan worden om bij te schijnen bij een klus of juist van pas komt wanneer het licht uitvalt. Daarnaast kan het gepersonaliseerd gereedschap ook een symbolische functie hebben. Verras uw relaties bijvoorbeeld met een uniek relatiegeschenk tijdens een verbouwing of een reorganisatie. 

(178 artikelen gevonden)

Pagina's

Gepersonaliseerd gereedschap voor een groot bereik

Gereedschap is een praktisch geschenk dat bij iedere klus boven water wordt gehaald. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, met bedrukt gereedschap slaat u de spijker op zijn kop. Helemaal wanneer u het gereedschap met logo en/of tekst laat bedrukken. Door het frequent gebruik van het gereedschap komt de bedrukking herhaaldelijk in beeld, waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot. Het is ook leuk om het gereedschap te bedrukken met een persoonlijke boodschap als “zet ‘m op handige Harry.” Of je kan je gereedschap met reclame bedrukken, hiermee valt u zeker op en wordt u bij iedere klus herinnerd.

Ruime keuze uit diverse zaklampen, multitools en meer

In het assortiment vind u talloze handige tools om uw relaties te schenken. Het gereedschap varieert van handige hulpmiddelen, zoals schroevendraaiers en hobby messen tot complete gereedschapsets. Het gereedschap is een nuttig relatiegeschenk en wordt voor zowel klusjes binnen- als buitenshuis gebruikt. Wij kunnen al het gereedschap bedrukken met uw logo en/of tekst. Op zoek naar meer? Laat dan een handige multitool graveren voor klussers en avonturiers. Dit is één compact artikel met meerdere functies.

Verras uw relaties met uniek gereedschap met logo en/of tekst

Al uw relatiegeschenk gereedschap en tools kunt u direct en eenvoudig online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. kleur, aantallen etc. Wilt u uw gereedschap bedrukken in een speciale kleur? Bedrukking in uw PMS kleuren is mogelijk! Daarnaast is het ook mogelijk om bij een selectie van de artikelen het gereedschap met naam te laten graveren. Zo heeft u zeker een uniek geschenk in hand voor iedere relatie.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u hier akkoord op heeft gegeven zullen wij de bedrukkingproces starten. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u tevens voorzien van een drukproef vooraf en een offerte op maat.