Verrekijkers bedrukken

Alle ogen op u gericht. Verrekijkers: een praktisch outdoor geschenk bedrukt met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

3 producten

Verrekijker Silverline
Vanaf
€ 5,01
  • Kunststof model met rubberen elementen
Verrekijker Look-o
Vanaf
€ 25,23
  • Voorzien van schaalverdeling
Verrekijker Travel
Vanaf
€ 10,61
  • Lenssterkte van 8x21

Verrekijker relatiegeschenk voor de echte avonturiers

Voor de echte avonturiers, wandelaars een vogelspotters is een bedrukte sleutelhanger uiteraard niet genoeg. Zij zullen aangenaam verrast zijn als u ze verrast met een praktisch artikel die zij in hun vrije tijd goed kunnen gebruiken. De relatiegeschenk verrekijker is één van deze artikelen. Met de verrekijker heeft u een uniek geschenk in handen, die zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien wordt dit artikel lang bewaard en nog belangrijker, nog lang gebruikt. Hierdoor komt u naam veelvuldig in beeld en profiteert u van een groot bereik en naamsbekendheid. Wij kunnen de verrekijker bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Laat relatiegeschenk verrekijkers bedrukken voor een uniek totaalpakket

De verrekijker is een leuk geschenk op zichzelf, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere praktische outdoor artikelen. Wij bieden al een totaal survival pakket aan, maar u kunt de losse relatiegeschenk verrekijkers ook zelf combineren met bijvoorbeeld een kompas of een bidon. Tijdens boswandelingen en survivaltochten is het ook leuk om de verrekijker te combineren met een notitieboekje en pen, zodat de deelnemers hier direct al hun bevindingen in kunnen noteren. Ook leuk om weg te geven aan scouts.

Uw bedrukte verrekijker bestelt u eenvoudig online

Met de verrekijker relatiegeschenk zullen alle ogen op u gericht zijn. Tijdens uw online bestelling kunt u eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. aantal, kleur en opdrukwensen. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte of digitale drukproef vooraf aan.