VR bril bedrukken

Ga mee met de nieuwste technologieën! Lat u eigen Virtual Reality brillen bedrukken met uw logo of tekst.  Een trendy relatiegeschenk om weg te geven. 

Sorteer op

2 producten

Kartonnen VR bril Custom Made
Vanaf
€ 2,16
Kartonnen VR bril
Vanaf
€ 1,76

Geef een virtual reality bril met logo als relatiegeschenk

Iedereen kent de virtual reality bril wel. Het is een trendy gadget waarmee u uw relaties een unieke ervaring schenkt. Met de VR bril kunnen uw relaties beelden bekijken zonder afleidingen en visuele prikkels van de echte omgeving. Hierdoor is het net alsof zij in een andere wereld belanden. De beelden zijn driedimensionaal, waardoor het beeld mee verandert wanneer u naar links of rechts kijkt. Om dit te ervaren kunnen uw relaties gebruik maken van verschillende apps, maar u kunt uiteraard ook een eigen app laten ontwikkelen. Hiermee kunt u uw relaties bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen geven via virtual reality.

Kies uit een ruim assortiment uw VR bril met logo

Naast de app is ook de VR bril zelf niet onbelangrijk. Er zijn diverse virtual reality brillen beschikbaar in de markt. In ons assortiment vindt u een breed aanbod VR brillen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de luxe VR bril, maar wij hebben ook diverse compacte opvouwbare VR brillen in het assortiment. De opvouwbare VR brillen zijn licht, waardoor ze ook gemakkelijk met de brievenbuspost mee kunnen. Voeg bijvoorbeeld een VR bril toe bij een brochure of flyer en nodig hiermee uw klanten uit om een virtueel kijkje te nemen bij u achter de schermen.

Uw eigen VR bril bedrukken met logo of tekst

Uiteraard is het mogelijk om de VR brillen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee wordt het een onvergetelijk relatiegeschenk waar u niet alleen nu, maar ook nog jaren later wat aan heeft. Bij ieder gebruik komt uw logo weer in beeld, waardoor de herinneringswaarde van uw merk wordt vergroot. Dit zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op uw naamsbekendheid.

Voor een extra persoonlijk geschenk kunt u ook kiezen voor de kartonnen VR bril custom made. De naam custom made zegt het al, deze VR bril is all over full colour te bedrukken. Hiermee wordt het een persoonlijk relatiegeschenk dat volledig aansluit bij uw eigen huisstijl.

Virtual reality bril bedrukken? Bestel direct online

Alle virtual reality brillen zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u in het winkelmandje al uw bedrukkingswensen aangeven. U heeft ook de mogelijkheid om de bestelling vast in te zetten en ons uw wensen later op uw gemak door te sturen. Wanneer wij alle informatie ontvangen hebben, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op dat document ziet u precies hoe uw bedrukte VR bril eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten en uw VR brillen bedrukken. Zo weet u zeker dat het resultaat aan uw wensen voldoet. Neem hier een kijkje voor nog meer multimediagadgets.