Lollies bedrukken

Lollies zijn populair als giveaways op beurzen of evenementen. Laat de lollies bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. 

Sorteer op

2 producten

Reclame lolly
Vanaf
€ 0,08
(1)
Lolly in vierkant doosje
Vanaf
€ 0,50

Bereik een zoet resultaat met gepersonaliseerde lolly’s

Snoepgoed alsArelatiegeschenk doet het altijd goed en dat is niet voor niets. Met een overheerlijk en zoet geschenk als snoepgoed maakt u iedereen blij. Binnen het assortiment snoepgoed is de lolly met opdruk één van de populairste weggevers. Zowel jong als oud houdt van dit relatiegeschenk. Met een bedrukte lolly bereikt u dus een brede doelgroep. Dat is fijn wanneer u een grote actie wilt opzetten, bijvoorbeeld voor het verhogen van uw naamsbekendheid of om extra aandacht te krijgen voor een grote marketingactie. Kortom met de bedrukte lolly zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor iedere gelegenheid een passende lolly

De reclame lolly kan op verschillende manieren ingezet worden. Zoals eerder aangegeven is het een perfect promotieartikel om een brede doelgroep aan te spreken. Laat bijvoorbeeld een lolly met naam van een DJ bedrukken en deel deze uit op festivals. Hiermee verhoogt u ongetwijfeld de naamsbekendheid van de DJ. Ook is de lekstok met naam een perfect weggevertje om uit te delen op zakelijke evenementen, zoals een beurs of tijdens een open dag. Of deel een lolly met logo uit bij aanvang van een lezing of seminarie, het zorgt meteen voor een positieve sfeer bij de bezoekers.

Laat uw reclame lolly bedrukken met naam, logo of tekst

In het assortiment vindt u diverse lolly’s die u naar wens laat bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om de lolly met naam of logo te laten bedrukken in uw eigen PMS-kleuren. Hierdoor komt uw huisstijl volledig tot zijn recht en is het een echt verlengstuk van uw merk. Daarnaast is het ook mogelijk om de lolly te bedrukken in full colour. Dankzij deze druktechniek is het zelfs mogelijk om de lolly met foto te laten bedrukken. Hierdoor valt uw reclame lolly zeker, wat uw naamsbekendheid weer ten goede komt.

Uw bedrukte lolly bestelt u eenvoudig online

Via onze webshop kiest u op uw gemak de reclame lolly die bij u past. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte of een digitale drukproef aan te vragen. Zo ziet u op voorhand precies hoe uw bedrukte lolly eruit komt te zien, nog voordat u bestelt. Dat is ideaal wanneer u bijvoorbeeld nog met uw team of klanten wil overleggen. Bent u er toch nog niet helemaal uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.