BIC aanstekers

Eén van de bekendste en meest gebruikte merken onder de aanstekers is Bic. Bekijk hier het aanbod.

Sorteer op

4 producten

BIC® aansteker J26
Vanaf
€ 1,19
BIC® aansteker Mini
Vanaf
€ 0,68
BIC® aansteker Maxi
Vanaf
€ 0,84
(2)
Topper
BIC J25 Digital wrap aansteker
Vanaf
€ 0,94
  • Grote promotionele waarde

Bic aanstekers bedrukken met uw logo en/of tekst

Wanneer u het maximale uit uw beurs, open dag of ander evenement wilt halen, kunt ervoor kiezen om een promotionele weggever uit te delen. Een populair en zeer effectief geschenk om weg te geven is een Bic aansteker. Ze staan voor kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen. Deze weggevertjes hebben een positieve impact op het moment zelf. Wie houdt er namelijk niet van het ontvangen van een kwalitatief cadeautje? Daarnaast heeft het ook een grote invloed op langere termijn, door bijvoorbeeld de bic aanstekers te bedrukken met logo en/of tekst. Door het langdurige gebruik komt uw opdruk geregeld in beeld wat een zeer positieve invloed heeft op de herkenbaarheid van uw merk en daarbij ook op uw naamsbekendheid. Wist u bijvoorbeeld dat een standaard Bic aansteker een extra lange levensduur heeft van wel 3.000 vlammen?

Bic aanstekers: kwaliteit en eenvoud

Bic is en merk dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel draagt. De Bic aanstekers hebben niet alleen een mooi ontwerp, maar voldoen ook aan de strengste veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Daarnaast zijn de aanstekers van Bic licht, veilig en betrouwbaar. Bic heeft een streng kwaliteitscontrolesysteem en een speciaal Research en Developmentteam dat zich richt op het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van de bic aanstekers. Zo weet u dat u altijd een kwalitatief promotieartikel in handen heeft en kunt u deze zonder zorgen cadeau geven aan uw doelgroep.

Val op en laat uw bic bedrukken in full colour

De bic aanstekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Dankzij dit brede assortiment kunnen wij ons vol trots bic aanstekers groothandel noemen. Hier vindt u altijd een passend geschenk dat u ook nog eens naar wens kunt laten bedrukken. Zo kunt een bic bedrukken in uw eigen PMS-kleuren, zodat deze precies aansluit bij uw huisstijl. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een bic aansteker met digital wrap te kiezen. Deze aanstekers kunt u in full colour laten bedrukken. Zo bedrukt u bijvoorbeeld de bic aanstekers met een foto. De hoogwaardige fotokwaliteit zorgt voor een levendig resultaat. Hiermee valt u zeker op bij uw doelgroep!

Uw bedrukte bic aanstekers bestelt u eenvoudig online

Via onze webshop bestelt u binnen enkele stappen uw bedrukte bic aanstekers. Hier geeft u op uw eigen gemak al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de aantallen, drukkleuren etc. Wanneer wij alle wensen hebben ontvangen, worden deze doorgestuurd naar onze studio. Zij zullen een digitaal voorbeeld van uw bedrukte bic aansteker maken. Op die PDF kunt u zien of uw weggevertje voldoet aan uw wensen. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, zullen wij het drukproces starten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Toch liever lucifers? Bij ons laat u ook luciferdoosjes bedrukken.