Strandballen bedrukken

Maakt het uitje naar de kust compleet. Kies uit een vrolijk assortiment strandballen bedrukt met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

5 producten

Strandbal Groot
Vanaf
€ 2,37
(1)
  • Zeer groot model
Opblaasbare strandbal
Vanaf
€ 0,72
(11)
Topper
  • Onmisbaar op het strand
Opblaasbare strandbal Colour
Vanaf
€ 0,53
(1)
Topper
  • Leverbaar in verschillende kleuren
Transparante strandbal Bondi
Vanaf
€ 0,55
Sold out
Strandbal Soccer
Vanaf
€ 0,92
(4)
  • Leuk voor op het strand of in het zwembad

Strandballen bedrukken met logo voor een extra groot bereik

Strandballen mogen zeker niet ontbreken aan een dagje aan de kust. Zowel jong als oud kunnen uren speelplezier hebben met de reclame strandbal. Dit speelse artikel wekt een positief gevoel op bij mensen en is daardoor zeer geschikt om uw naam aan te koppelen. U kunt de strandbal bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo, maar u kunt ook kiezen voor strandballen bedrukt met een originele tekst, waardoor u extra zal opvallen. Wij kunnen de relatiegeschenken strandbal laten bedrukken met de door u aangegeven logo en/of tekst in uw gewenste (huisstijl)kleuren.

De relatiegeschenk strandbal is multi-inzetbaar

De bedrukte strandbal is niet alleen een leuke weggever voor op het strand. Zo kunnen de strandballen met opdruk ook goed weggegeven worden op recreatieparken, (vakantie)beurzen en zelfs op scholen. Verras alle leerlingen bijvoorbeeld met een strandbal met naam om de zomervakantie in te luiden. Zo blijft u de hele zomer nog in beeld en profiteert u van een groot bereik. De relatiegeschenken strandballen kunnen op ieder moment cadeau gedaan worden.

Strandballen bedrukken goedkoop en snel? Bestel online

Als u uw relaties wilt verrassen met bedrukte strandballen, kunt u deze direct en eenvoudig online bestellen. U kunt tijdens het plaatsen van uw bestelling precies aangeven of u een strandbal bedrukt met tekst en/of logo wenst. Ook geeft u hier uw gewenste aantal en kleuren aan. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef zodat u precies kunt zien hoe uw strandbal relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas na uw akkoord op de drukproef beginnen wij met drukken. Strandballen bedrukken kleine oplage? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.