USB sticks bedrukken & Computergeschenken

Een computer geschenk bedrukt met logo voor iedere relatie

Computer geschenken zijn helemaal van nu. Met de computerartikelen kunt u extra goed opvallen. Dit kan in de ogen van uw relatie zijn, bijvoorbeeld bij het schenken van een gekleurde stylus pen. Het kan ook op gebied van geluid zijn, bij het schenken van een bluetooth speaker. Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone of tablet. De standaard multimedia artikelen worden gepersonaliseerd met leuke accessoires, zoals telefoonhoesjes en oordopjes. Door het computer geschenk te bedrukken met uw logo en/of tekst heeft u altijd een origineel geschenk in handen voor iedere doelgroep.

(242 artikelen gevonden)

Pagina's

Kies uit een ruim assortiment computer gadgets en accessoires

In het assortiment vindt u diverse telefoonaccessoires, maar wij bieden u ook praktische artikelen voor de computer. Deze zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of in het onderwijs. Van oordopjes tot USB hubs, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment. Bent u opzoek naar een populair artikel die iedere doelgroep aanspreekt? De USB stick en de powerbank zijn echte Toppers. Deze zijn zeer geschikt als weggever op beurzen en open dagen, maar kunnen ook ingezet worden tijdens een leuke marketingactie. Voor iedere gebruiker is hier de juiste gadget te vinden.

Uw computer geschenk bestelt u eenvoudig online

Heeft u al een keuze kunnen maken? Uw computer geschenk kunt u direct online bestellen. U kunt hier ook aangeven hoe uw computer geschenken gepersonaliseerd moeten worden. Ook geeft u hier het gewenste aantal en kleuren aan. Zodra wij uw order hebben ontvangen krijgt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw computer geschenk eruit komt te zien. Pas na goedkeuring beginnen wij met bedrukken. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.