Poncho's bedrukken

Personaliseer uw poncho relatiegeschenk met naam, foto of logo. En verras uw relaties met een praktisch geschenk!

Sorteer op

7 producten

Poncho ball
Vanaf
€ 0,84
(3)
  • Voorzien van handige karabijnhaak
Biologisch afbreekbare poncho
Vanaf
€ 0,78
Regenponcho Mais
Vanaf
€ 1,49
Vinyl poncho met capuchon
Vanaf
€ 0,43
  • Leverbaar in 1 maat
Biologisch afbreekbare poncho
Vanaf
€ 0,82
Poncho met etui
Vanaf
€ 2,39
  • Onmisbaar tijdens regenachtige dagen
Poncho Bio
Vanaf
€ 1,31
Nieuw

Laat uw poncho met logo of tekst bedrukken

Bij het kiezen van een relatiegeschenk zult u niet zo snel denken aan een poncho, maar de regenponcho is een zeer gewenst geschenk bij vele relaties. De poncho is bovendien erg compact en kan zo op ieder moment weggegeven worden. Ook uw relaties kunnen de poncho met naam en/of logo eenvoudig meenemen, waardoor uw opdruk overal goed in beeld komt. Met de poncho als relatiegeschenk profiteert u altijd van een win-win situatie.

Waardeer uw klant met een poncho relatiegeschenk

De regen domineert het weerbeeld in België. Een bedrukte poncho is daarom ook een zeer gewenst geschenk. Vooral tijdens evenementen en festivals is dit een zeer geschikt geschenk om weg te geven. U zult op deze manier positief in beeld komen bij uw relaties en dit gevoel zullen zij ook jarenlang vasthouden. De poncho is er in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een handig bolletje die uw relaties aan een sleutelbos, jas of tas kunnen hangen. Of u kies voor een praktisch etuitje dat eenvoudig mee kan in de tas.

Poncho laten bedrukken? Bestel direct online

Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat u op de regenponcho wil laten bedrukken. Of u nu kiest voor uw eigen logo of juist voor een leuke en originele tekst, alles is mogelijk. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt zien of het relatiegeschenk aan al uw wensen voldoet alvorens wij de regenponcho bedrukken. Heeft u een vraag of bent u er nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat.