Koffers en zakken bedrukken

Tassen met logo: laat u inspireren door bedrukte reisartikelen

Is reizen iets dat uw relaties het liefst doen? Verras ze dan met een leuke bedrukte tas en/of handige reisaccessoires. Uw relaties zullen een praktisch geschenk als deze zeker waarderen. De bedrukte tassen zijn ook geschikt voor gebruik als goodiebag voor bijvoorbeeld op beurzen, tijdens open dagen of evenementen. De bedrukte tassen zijn op vele manieren en momenten in te zetten. U kunt de tassen bedrukken met uw naam, bedrijfsgegevens en/of originele tekst. U kiest, wij maken.

(388 artikelen gevonden)

Pagina's

Zakken bedrukken met logo voor een groot bereik

Bedrukte zakken zijn praktische geschenken om weg te geven. De zakjes met logo of naam worden door iedere relatie, jong en oud, gebruikt. De gepersonaliseerde zakjes doen het vooral heel goed op expo’s, open huizen en evenementen. U kunt de zakjes laten bedrukken met een originele tekst, zoals uw pay-off, waardoor uw bedrijfsnaam een extra lading krijgt. De geschenk zakjes kunnen ook weggegeven worden als bedankje. U kunt de bedrukte zakjes dan vullen met andere leuke relatiegeschenken zoals een notitieboekje met opdruk en een gegraveerde pen. Laat vandaag nog uw promotionele zak bedrukken met uw naam, logo en bedrijfsgegevens voor een optimaal bereik.

Koffers met naam en logo voor iedere relatie

Is reizen iets dat uw relaties het liefst doen? Verras ze dan met een gepersonaliseerde koffer en leuke reisaccessoires. U kunt een koffer laten bedrukken met uw logo, zodat uw bedrijfsnaam overal terugkomt. U kunt ook promotie koffers met naam bestellen. Omdat een aantal koffers gegraveerd worden, kunt u de koffer personaliseren. Een uniek geschenk voor iedere relatie. De koffer met opdruk is een luxe en vooral praktisch relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt. De bedrukte koffers kunnen ook ingezet worden als prijs bij een marketingactie of prijsvraag. Hierdoor krijgt de geschenk koffer een andere waarde. Iedereen zal de promotie koffer met tekst of logo willen hebben. Laat daarom jouw koffer personaliseren en geef een koffer als geschenk aan kennissen of relaties.

Laat al uw reisartikelen bedrukken bij Van Helden

Naast de koffers met opdruk en de gepersonaliseerde zakken hebben wij ook vele andere zakken in het assortiment, zoals sporttassen, boodschappentassen en laptoptassen. U kunt direct online uw zakken laten bedrukken. U geeft heel eenvoudig uw bedrukkingstekst of logo in en wij sturen u een digitale drukproef ter goedkeuring. Ook om jouw zakken te bedrukken in kleine oplage zit u goed bij Van Helden, neem even contact op en wij bekijken wat er mogelijk is.