Hemd bedrukken

Schenk uw relaties en medewerkers een stijlvolle blouse bedrukt met uw logo en/of tekst. Bekijk hier alle blouses.

Sorteer op

8 producten

Pollux overhemd met lange mouwen Heren
Vanaf
€ 18,00
Pollux overhemd met lange mouwen Dames
Vanaf
€ 18,00
Russel overhemd Ultimate Stretch Heren
Vanaf
€ 27,30
Sol's blouse Business Heren
Vanaf
€ 25,93
Russel overhemd Ultimate Stretch Dames
Vanaf
€ 26,52
Russel overhemd Oxford Easy Care Heren
Vanaf
€ 19,94
Kariban hemd Jofrey Heren
Vanaf
€ 14,80
Russel overhemd Oxford Easy Care Dames
Vanaf
€ 19,75

Hemden bedrukken met logo of tekst. Alles is mogelijk

Een hemd met logo heeft een stijlvolle uitstraling. U kunt de hemden laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk aan zakelijke relaties. Daarnaast zijn de overhemden met opdruk ook goed in te zetten als werkkleding. Vooral in de horeca branche en op beurzen doen de gepersonaliseerde hemden het goed. Uw medewerkers zien er altijd professioneel uit in hun bedrukte hemden met logo. Bovendien zal uw logo en huisstijl overal terugkomen wat zorgt voor herkenbaarheid en een grotere naamsbekendheid. U kunt uw overhemd laten bedrukken of u laat deze borduren met uw logo en/of tekst.

Laat ook blouses bedrukken voor een professionele uitstraling

In het assortiment vindt u vele bedrukte blouses in allerlei stijlen, maten en kleuren. Wij bieden u blouses om te bedrukken voor mannen en vrouwen, maar hebben ook uniseks modellen in het assortiment. De bedrukte overhemden hebben een goede pasvorm en hebben een zakelijke uitstraling. Bij beurzen en open dagen is de blouse met opdruk dé uitkomst om een professioneel voor de dag te komen. Laat het hemdje met tekst bedrukken zodat de boodschap van uw actie direct duidelijk is. Een hemd met bedrukking zorgt gegarandeerd voor een professionele uitstraling.

Uw bedrukte hemden zijn eenvoudig online te bestellen

Wil u een hemd laten bedrukken voor een beurs, open dag of een ander evenement? Dan zit u hier goed. U kunt de hemdjes bedrukken met uw eigen logo, tekst en/of naam. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Ook geeft u hier het aantal, de kleuren en de maten door van uw hemden met opdruk. Voordat wij uw overhemden bedrukken ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw blouse met logo of tekst eruit komt te zien.