Muismatten bedrukken

Full colour muismatten! Een kleurrijke muismat voor al uw relaties. De bedrukte muismat zorgen voor een blijvende herinnering.

Sorteer op

10 producten

Kurken muismat met draadloze oplader
Vanaf
€ 7,13
Muismat Brite-Mat
Vanaf
€ 1,37
Muismat Full Colour
Vanaf
€ 3,55
(7)
Topper
  • Een ware eyecatcher voor op het bureau
Q Mat® ronde muismat
Vanaf
€ 2,09
Muismat met draadloos oplaadstation
Vanaf
€ 9,92
RPET Muismat Schoonmaakdoek
Vanaf
€ 1,42
Brite-Mat® muismat met bandmateriaal
Vanaf
€ 1,32
Muismat Clickview
Vanaf
€ 0,97
Flen Mousepad Calendar
Vanaf
€ 0,75
Rubberen muismat Gabriel
Vanaf
€ 0,61

Muismat bedrukken? Kies voor een full colour bedrukking

Het grootste deel van de bevolking zit dagelijks achter de computer. Schenk hen een bedrukte muismat met logo en kom dagelijks in beeld. Door uw relaties te verrassen met bedrukte muismatten wordt uw naamsbekendheid vergroot. Met de relatiegeschenk muismat bent u verzekerd van een groot bereik. U kunt de muismatjes bedrukken met uw logo en/of tekst. Door de full colour bedrukking valt de muismat relatiegeschenk extra op.

Laat uw gepersonaliseerde muismat met foto bedrukken

Omdat wij de muismat drukken in full colour kunt u kiezen uit talloze drukopties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een muismat met tekst en logo te bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren. Deze kunt u schenken en medewerkers, zodat uw huisstijl overal in het bedrijf terugkomt. Daarnaast kunt u ook muismatten met foto laten bedrukken. Hiermee geeft u uw relaties een origineel geschenk die zij nooit zullen vergeten. Naast de full colour muismat kunt u ook een computermuis met logo bedrukken. De relatiegeschenk muis zal zeker gewaardeerd worden. Dus laat een muis bedrukken in combinatie met het drukken van jouw muismat: dit zal voor een grote exposure zorgen.

Bureau onderleggers bedrukken met foto of tekst

Bij Van Helden kunt u niet alleen uw muismat met foto personaliseren, maar u heeft ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde bureau onderlegger te bestellen. Wij kunnen de bureau onderleggers drukken in full colour. Hierdoor kunt altijd een originele bedrukte bureau onderlegger met foto schenken aan uw relaties. Ook is het mogelijk om de bureau onderlegger te bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren. Voor een persoonlijk advies op maat voor jouw muismatjes met foto kunt u direct online contact met ons opnemen.