Frisbee bedrukken

Leuk voor jong en oud. Bekijk hieronder het volledig assortiment frisbees. Laat frisbees bedrukken met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

5 producten

Opvouwbare frisbee
Vanaf
€ 0,34
(5)
Topper
  • Meerdere kleuren beschikbaar
Frisbee Cool
Vanaf
€ 2,62
Frisbee Play
Vanaf
€ 0,87
Frisbee Recycle
Vanaf
€ 0,93
Frisbee Freestyle
Vanaf
€ 0,73
(5)
Topper
  • Gemaakt van hard plastic

Frisbee bedrukken voor vliegensvlug succes

Een bedrukte frisbee is één van de meest populaire promotieartikelen om weg te geven. Bovendien is de frisbee met opdruk een geschenk dat zeer gewaardeerd wordt bij jong en oud. Het frisbee relatiegeschenk wordt vaak ingezet als cadeau bij leuke marketingacties, bijvoorbeeld bij een prijsvraag of bij aankoop van bepaalde producten. Daarnaast wordt het frisbee geschenk ook ingezet als weggever tijdens evenementen, open dagen en voornamelijk tijdens festivals. Frisbeen is een leuk spel en brengt een positief gevoel met zich mee. Laat de frisbees bedrukken met uw logo en/of tekst en koppel hiermee uw bedrijfsnaam aan dit positieve gevoel.

Bedrukte frisbees voor op het strand en zelfs indoor

Een frisbee met logo is leuk om weg te geven in de zomer. Bijvoorbeeld bij een dagje aan het strand of recreatiepark. Omdat de relatiegeschenk frisbee een praktisch en speels artikel is, kunt u deze nog veel breder inzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld een frisbee laten bedrukken met een motiverende tekst en deze weggeven op scholen en verenigingen. De leerlingen zullen de bedrukte frisbees zeker waarderen en bovendien zorgt dit voor samenhorigheid. Er zijn eindeloze mogelijkheden om uw relaties te verrassen met een relatiegeschenk frisbee.

Frisbee bedrukken kleine oplage? Wij denken met u mee

Relatiegeschenken zijn persoonlijke cadeaus die weggegeven worden aan relaties en klanten. Hierbij is het belangrijk dat deze precies voldoen aan uw wensen. Wij denken graag met u mee naar de diverse mogelijkheden. Nadat u heeft doorgegeven hoe de frisbees bedrukt moeten worden ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij de frisbees bedrukken. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.