Vlaggen bedrukken

Op zoek naar een uniek promotieartikel dat goed opvalt? Laat vlaggen bedrukken met uw eigen logo en/of een originele tekst.

Sorteer op

9 producten

Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,20
Vlag- en wimpellijn Yupo
Vanaf
€ 21,90
Vlag België
Vanaf
€ 2,10
Papieren vlag- en wimpellijn
Vanaf
€ 19,05
Nieuw
Vlag- en wimpellijn Flamstop
Vanaf
€ 20,84
Nieuw
Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,21
Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,31
Zwaaivlag België
Vanaf
€ 0,59
Vlaggenlijn België
Vanaf
€ 2,31

Vlaggen bedrukken met logo voor een groot bereik

Een vlag met opdruk is een uniek promotieartikel. Een kleine investering waar u jaren lang van kunt genieten. De bedrukte vlag is ideaal om meer naamsbekendheid te krijgen bij massadoelgroepen. Ook kleine, specifieke doelgroepen kunnen met de promotie vlaggen bereikt worden. U kunt kiezen uit verschillende soorten en formaten. Zo vindt u altijd een reclame vlag die precies bij uw organisatie past. U kunt de vlaggen met logo bedrukken of u kiest voor een vlag met eigen tekst. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Een vlag bedrukt met logo voor iedere gelegenheid

Een gepersonaliseerde vlag is hét perfecte promotiemiddel voor ieder moment. De vlaggen bedrukt met logo zijn ideaal om uw bedrijfspand aan te kleden. Dankzij de bedrukte vlaggen bent u direct herkenbaar. Dit is niet alleen goed voor uw naamsbekendheid, maar ook voor de bereikbaarheid. Daarnaast zijn de vlaggen met opdruk goed in te zetten tijdens evenementen en beurzen. U kunt de vlaggen laten bedrukken met uw logo, zodat uw stand goed zichtbaar is. U kunt ook de vlaggen laten drukken met een tekst. Zet uw marketingactie bijvoorbeeld op de gepersonaliseerde vlag, waardoor uw actie direct duidelijk is bij uw doelgroep.

Uw reclame vlaggen met tekst of logo bestelt u hier

Wilt u ook een vlag laten drukken? Hier kiest u eenvoudig een promotie vlag die bij u past. Tijdens het bestelproces kunt u precies aangeven hoe uw vlag eruit moet komen te zien. Wens u een vlag met logo of een vlag met tekst? Wij kunnen u voorzien van een digitale drukproef, waardoor u precies kunt zien hoe de gepersonaliseerde vlaggen eruit komen te zien. Wij zullen de vlag bedrukken na uw akkoord op de drukproef. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.