Cross pennen

Verras uw relaties met een luxe geschenk en geef ze een gegraveerde Cross pen cadeau. Deze pennen staan voor elegantie en luxe en zijn perfect als jubileum- of eindejaarsgeschenk. Laat u verrassen door het brede assortiment hieronder.

Sorteer op

4 producten

Cross balpen Medalist Bailey
Vanaf
€ 23,64
Cross balpen Chrome Century II Lustrous
Vanaf
€ 37,84
Cross balpen Basalt ATX
Vanaf
€ 39,42
Sheaffer balpen Chroom
Vanaf
€ 13,10

Cross pennen: pennen van ‘juweelkwaliteit’

Op het gebied van luxe pennen is Cross een toonaangevende speler. Al meer dan 170 jaar maken zij de meest elegante en luxe pennen. De pennen hebben elk een persoonlijke stijl en de liefde en passie die Cross in zijn pennen steekt is direct zichtbaar. Dit maakt iedere Cross schrijfwaar een perfect relatiegeschenk om in te zetten bij speciale gelegenheden. Met de Cross pennen schenkt u uw relaties niet alleen een praktische pen, maar ook luxe, elegantie en nog veel meer.

Voor ieder gelegenheid een passende Cross balpen

Het assortiment Cross is heel divers. U kunt kiezen voor diverse luxe balpennen, maar u heeft ook de keuze uit diverse schrijfset. Voor iedere gelegenheid is er een passende Cross pen te vinden. Zo kunt u een schrijfset laten graveren en bijvoorbeeld cadeau geven tijdens het eindejaar of een jubileumviering. Hiermee verrast u uw relaties met een extra luxe geschenk, dat hun nog jaren bij zal blijven. Alle Cross pennen worden gelevers in een luxe geschenkdoos. Kant en klaar om weg te geven aan uw relaties.

Bestel jouw gegraveerde Cross pen direct online

Via onze website kunt u heel eenvoudig jouw Cross pennen bestellen. In slechts enkele stappen kunt u al uw bedrukkingswensen doorgeven. Zo is het naast een gravering van uw logo of tekst ook mogelijk om de pennen te personaliseren met de namen van de ontvangers. Hiermee wordt het een extra persoonlijk geschenk. Wilt u Cross pennen personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Binnen slechts enkele werkdagen heeft u uw gegraveerde Cross pennen in huis en zijn ze klaar om uit te delen aan uw doelgroep.