Kauwgom bedrukken

Verfrissend imago achterlaten? Dat kan met onze bedrukte kauwgom. Laat de verpakking van de kauwgom bedrukken met uw logo en/of tekst. 

Sorteer op

3 producten

Kauwgomblister [12 stuks]
Vanaf
€ 0,84
  • Kartonnen huls kan geheel naar wens gemaakt worden
Kauwgomkaart Sportlife
Vanaf
€ 1,30
Kauwgomblister [6 stuks]
Vanaf
€ 0,56
  • Mooi met uw logo/tekst

Pakje kauwgom bedrukken voor een verfrissend resultaat

Kauwgom weggeven als promotieartikel op beurzen en andere evenementen, waarom niet? Kauwgom is een zeer toegankelijk artikel en wordt net als bedrukte pepermunt onbewust veel gebruikt. In de onbewustheid slaan de hersenen de associatie met het pakje op. Erg handig wanneer hier uw logo, bedrijfsnaam en/of andere tekst op staat. Hierdoor slaat de ontvanger uw naam op in het brein en zorgt dit ervoor dat de herkenbaarheid van uw merk wordt verhoogd. Met de bedrukte kauwgom behalen zowel u als de ontvanger een verfrissend resultaat.

Bedrukte kauwgom voor ieder evenement

Zeker op grote evenementen, zoals beurzen en festivals, is de bedrukte kauwgom een populaire weggever. Met de gepersonaliseerde kauwgom geeft u uw relaties niet alleen een origineel promotieartikel, maar ook een verfrissing die tijdens zo’n intensieve dag op een beurs of festival wel aan van pas komt.

Voor ieder evenement is er een passend kauwgompakje te vinden. Zo kunt u kiezen uit verschillende blisters, waaronder een compact vierkant pakje dat gevuld is met zes kauwgompjes. Het vierkante pakje is net weer wat anders dan standaard en is daarmee perfect om mee op te vallen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een klassiek model, dat het altijd goed doet bij iedere doelgroep. 

Gepersonaliseerde kauwgom? Laat het pakje naar wens bedrukken

De pakjes kauwgom zijn perfect om als organisatie mee op te vallen. Helemaal wanneer u de kauwgom laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Naast een eenvoudige druk met uw logo en/of tekst, kunt u ook kiezen voor een full colour opdruk. De blisters zijn bovendien volledig te bedrukken. Gecombineerd met full colour opdruk straalt dat professionaliteit uit, waar u als organisatie uiteraard graag mee geassocieerd wordt. De gepersonaliseerde kauwgom is één van de meest populaire premiums om weg te geven en daarmee een succesartikel voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Uw kauwgom met logo of tekst bestelt u eenvoudig online

Het compacte en smakelijke in combinatie met het feit dat u hiermee een brede doelgroep aanspreekt zorgt ervoor dat dit een echte topper is. Via de webshop bestelt u deze aanrader eenvoudig en snel. In enkele stappen geeft u precies aan wat uw bedrukkingswensen zijn. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op de drukproef krijgt u een visueel voorbeeld te zien van het eindresultaat. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de kauwgom bedrukken. Zo weet u zeker dat u bedrukte kauwgompakjes ontvangt die volledig aansluiten bij uw wensen. Toch liever ander snoepgoed? Keuze genoeg!