Spaarpotten bedrukken

Help uw relaties met sparen en schenk we een spaarpot bedrukt met logo en/of tekst.

Sorteer op

3 producten

Spaarvarken Piggy met verf
Vanaf
€ 2,40
  • Voorzien van verf en kwast
Spaarvarkentje Oiky
Vanaf
€ 1,45
(1)
  • Leuk geschenk voor kinderen
Spaarvarken Snorky
Vanaf
€ 1,48

Spaarpot met naam, logo of andere tekst laten bedrukken

Sparen is iets wat we al heel lang doen. Het stamt helemaal af uit de tijd dat wij nog simpelweg jagers en verzamelaars waren. Toen werden alle ‘waardevolle’ spullen in een grot bewaard. Tegenwoordig is dat wel anders. Voor het sparen van één van deze waardevolle spullen, namelijk geld, gebruiken we spaarpotten. Ieder zakcentje wordt in de spaarpot gestopt, door jong en oud. Hierdoor is een bedrukte spaarpot met logo en/of tekst perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Het is een veelgebruikt artikel waarmee u veelvuldig in beeld komt. Dat zal uw naamsbekendheid zeker goed doen.

Bedrukte spaarpot voor iedere doelgroep

Zowel jong als oud, iedereen spaart hun geld in een spaarpot. Met een bedrukte spaarpot bereikt u dus een brede doelgroep. Wilt u juist een specifieke doelgroep bereiken, dan is het leuk om een gepersonaliseerde spaarpot te kiezen die volledig aansluit bij uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een wit spaarvarken dat met verf geleverd wordt. Die is erg leuk om cadeau te geven aan kinderen. Zij kunnen hun eigen spaarvarken personaliseren met verf, stiften of andere knutselartikelen. Na het personaliseren van de spaarpot kunnen zij beginnen met sparen. Voor iedere doelgroep is wel een passende spaarpot te bedrukken.

Laat geheel naar wens uw spaarpot bedrukken

Welke spaarpot u ook kiest, alles is volledig naar wens te bedrukken. Laat bijvoorbeeld uw spaarvarken bedrukken met uw logo en deel deze uit op beurzen. Bent u werkzaam in de financiële sector, dan is de bedrukte spaarpot ook een leuk extraatje om weg te geven. U kunt de spaarpot met naam, adres en contactgegevens laten bedrukken, zodat uw klanten deze altijd bij  de hand hebben wanneer zij met financiën bezig zijn. Welke boodschap u ook wil overbrengen bij uw doelgroep, met een leuke bedrukking laat u deze volledig tot zijn recht komen. Bovendien is uw boodschap als bedrukking op een relatiegeschenk subtieler dan simpelweg een flyer. Dit  medium gaat extra lang mee, waardoor uw boodschap goed blijft hangen.

Spaarvarken bedrukken? Bestel direct online

Wanneer u uw spaarpot met tekst en/of logo wilt bestellen, kan dat heel eenvoudig via onze webshop. Zo kunt u op uw gemak al uw wensen doorgeven. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef. Dat is een voorbeeld van hoe uw bedrukte spaarpot eruit zal  zien. Wanneer die volledig aan uw wensen voldoet en wij uw akkoord hebben ontvangen, zullen wij de spaarpotten bedrukken. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Heeft u specifieke wensen? Dan kan u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.