Etui's

Een praktisch geschenk om al uw schrijfgerief in op te bergen. Laat ook etui's bedrukken met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

3 producten

Penetui Zipper
Vanaf
€ 1,99
(6)
  • Voorzien van draagband
Schoolset Eco [7-delig]
Vanaf
€ 1,41
Duurzaam
  • Duurzaam geschenk voor scholieren
Pen etui Multi
Vanaf
€ 0,53
  • Voorzien van een groot ritsvak

Pennenzak bedrukken als relatiegeschenk

Schrijfwaren zijn al jarenlang populaire promotieartikelen om weg te geven. U ziet ze vaak als giveaway op beurzen of tijdens opendeurendagen. Aanvullend daarop heb je de bedrukte pennenzak. Naast de pennenbak voor op het bureau is het etui ook een populair artikel om schrijfwaren netjes op te bergen.  Ze worden veel gebruikt op scholen, maar ook in huis en op kantoor komen de etuis goed van pas. Hierdoor is de pennenzak ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Met een etui met naam of logo benadert u een brede doelgroep.

Laat uw etui met logo, tekst of naam bedrukken

U kunt iedere etui bedrukken hoe u zelf zou willen. In het assortiment vindt u diverse etuis die elk voorzien zijn van een eigen drukvlak en druktechniek. Zo kiest u voor een stoffen etui die u in uw eigen PMS-kleuren laat bedrukken. Uw opdruk sluit zo perfect aan bij uw huisstijl, waardoor de etui met opdruk een echt verlengstuk wordt van uw organisatie. Dat zal zeker een positieve bijdrage leveren aan uw naamsbekendheid. Ook kunt u kiezen voor speciale pencassettes. Die zijn gemaakt van een stevig materiaal dat u ook kunt laten graveren met uw logo en/of tekst. De gegraveerde pencassette krijgt een luxe uitstraling en is perfect om cadeau te geven tijdens een jubileum of eindejaarsviering.

Voor iedereen een passende etui laten bedrukken

Het assortiment pennenzakken is zeer divers en dat is niet zo gek. Iedere doelgroep heeft immers andere behoeftes. Belangrijk is om de keuze van uw pennenzak af te stemmen op die doelgroep en doelstelling. Wilt u bijvoorbeeld kinderen benaderen met een leuk en praktisch geschenk, dan kiest u het beste voor een stoffen etui met naam bedrukt in een vrolijk kleurtje. Heeft u een mooie pen laten graveren voor uw zakelijke relaties en wilt u deze cadeau geven in een luxe verpakking, dan kiest u het beste voor een stevige pencassette. Zo is er voor ieders wat wils. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op en we zoeken met u mee naar het perfecte geschenk.

Uw pennenzak met naam of logo bestelt u eenvoudig online

Via de webshop laat u binnen enkele stappen uw etui bedrukken. Het enige dat u moet doen is uw bedrukkingswensen etc. aangeven voor het door u gekozen artikel. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dat is een voorbeeld van de pennenzak met naam, logo of tekst. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.