Lippenbalsem bedrukken

Laat uw logo en/of tekst bedrukken op lippenbalsems en zorg voor extra 'mond-tot-mond' reclame bij uw relaties.

Sorteer op

5 producten

Lippenbalsem Eco
Vanaf
€ 1,10
Lippenbalsem Bol
Vanaf
€ 0,62
  • Opvallend promotieartikel
Lippenbalsem Lipcare
Vanaf
€ 0,38
(16)
Topper
  • Biedt bescherming
Lippenbalsem spf20
Vanaf
€ 1,16
Lippenbalsem met pepermunt
Vanaf
€ 0,68
  • Circa 40 suikervrije pepermuntjes

Lippenbalsem bedrukken met uw eigen logo en/of tekst

Of u nu op en beurs staat of een groot evenement organiseert, een leuke weggever mag hier niet aan ontbreken. Een gepersonaliseerde labello is één van de populairste weggevers. De lippenbalsem is een veel gebruikt artikel bij verschillende doelgroepen. Bovendien wordt deze dagelijks en soms weer meerdere keren per dag gebruikt. Hierdoor is een lippenbalsem met logo een perfect en zeer effectief geschenk om weg te geven. Doordat wij de labello bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam, komt u meerdere malen bij uw relaties in beeld.

Mond-tot-mond reclame met uw lippenbalsem relatiegeschenk

Lippenbalsems zijn praktische geschenken die u weg kunt geven aan iedere doelgroep en op ieder moment. Een lippenbalsem bedrukt met logo verdwijnt niet snel in de kast. Deze wordt vaak door de ontvanger meegenomen in de tas. Zo komt u niet alleen bij de ontvanger in beeld, maar ook bij hun relaties. De labello geschenk is niet alleen leuk om weg te geven tijdens evenementen en acties, maar doet het ook goed als weggever tijdens bijvoorbeeld een skivakantie. Helemaal als u deze combineert met een bedrukte badgehouder voor de skipas.

Dé give-away voor evenementen en acties binnen 8 werkdagen in huis

Kortom de lippenbalsem relatiegeschenk is een populair artikel die op ieder moment aan iedere doelgroep gegeven kan worden. Gelukkig kunt u extra snel en goedkoop uw lippenbalsem bedrukken. Tijdens uw online bestelling kunt precies aangeven hoe uw relatiegeschenk eruit moet komen te zien. Wenst u een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een sample en/of vrijblijvende drukproef vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.