Portefeuille bedrukken

Verras uw relaties met een uniek en praktisch geschenk en laat een stijlvolle portefeuille bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Sorteer op

8 producten

Creditcardhouder Smart
Vanaf
€ 1,35
(4)
  • Biedt bescherming
Lederen creditcardhouder RFID Ease
Vanaf
€ 2,67
  • Luxe en elegant karakter
Lederen portemonnee RFID Ease
Vanaf
€ 7,96
  • Met RFID bescherming
RFID blokkerende kaarthouder
Vanaf
€ 1,47
Aluminium Bankpashouder
Vanaf
€ 2,74
Lederen creditcardhouder RFID
Vanaf
€ 3,10
  • Met verschillende insteekvakken
Lederen creditcardhouder RFID Duo
Vanaf
€ 4,21
  • Voorzien van RFID bescherming
Lederen portemonnee RFID
Vanaf
€ 6,84
  • Uniek geschenk

Portefeuille bedrukken als zakelijk relatiegeschenk

Het geven van een zakelijk geschenk is een unieke manier om aan uw relaties te werken. Op deze manier zorgt u op een informele manier dat uw relaties worden versterkt en er een sterke band ontstaat tussen u en uw partner. Dat zal de zakelijke samenwerking zeker ten goede komen. Een goed voorbeeld van een zakelijk relatiegeschenk is de bedrukte portefeuille, een item dat door iedereen gebruikt wordt. De ontvanger wordt dagelijks herinnerd aan dit mooie geschenk. De herkenbaarheid van uw merk wordt hierdoor ongekend en uw naamsbekendheid wordt verhoogd.

Ruim aanbod portefeuilles in alle soorten en maten

Wanneer u uw relaties wilt verrassen met een gepersonaliseerde portemonnee dient u eerst een keuze te maken uit het model dat u wil weggeven. In de webshop vindt u een zeer divers assortiment om uit te kiezen. De keuze is met name afhankelijk van de doelgroep die u wilt aanspreken en uw boodschap. Wilt u bijvoorbeeld uw zakelijke partners een relatiegeschenk geven, dan kunt u het beste kiezen voor een luxe lederen portefeuille. Wilt u uw portefeuille breed inzetten en een grote doelgroep aanspreken met dit weggevertje, dan kiest u voor een promo portemonnee. Deze is van een lichtere kwaliteit en erg geschikt als giveaway. 

Tip: naast de portefeuilles hebben wij ook een breed aanbod in creditcardhouders. Dit trendy geschenk is geschikt voor jong en oud.

De gepersonaliseerde portefeuille is multi-inzetbaar

Een portemonnee bedrukken kan op verschillende manieren. U kunt de meeste portefeuilles bedrukken in uw eigen PMS-kleuren, waardoor die volledig aansluiten bij uw huisstijl. De bedrukte portefeuille wordt dan een verlengstuk van uw professionaliteit en dat zal ook bij uw relaties binnenkomen. Het is een uniek marketingmiddel om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Een aantal van de portefeuilles zijn voorzien van een metalen plaatje, waardoor het ook mogelijk is om de portefeuilles te graveren met uw logo en/of tekst. Dankzij de lasergraveringtechniek is het zelfs mogelijk om te personaliseren op naam. De gepersonaliseerde portemonnee is een origineel relatiegeschenk dat uw relaties nog lang bijblijft.

Uw bedrukte portefeuille bestelt u eenvoudig online

Via de webshop bestelt u binnen enkele stappen uw portefeuilles. Hier geeft u op uw gemak al uw wensen door. Denk bijvoorbeeld aan het gewenste aantal, opdruk en opdrukkleur(en). Nadat wij al uw wensen hebben ontvangen, krijgt u van ons een digitale drukproef. Op dit document ziet u een visueel voorbeeld van uw gepersonaliseerde portefeuille. Wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef starten wij het drukproces. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan