Drop bedrukken

Drop is er in alle vormen, kleuren en smaken. Met bedrukt drop kunt u iedere relatie verrassen met een heerlijke lekkernij. Kies uit het brede assortiment uw drop relatiegeschenk en laat u verrassen.

Sorteer op

3 producten

Snoep in rond blikje 0,6 liter
Vanaf
€ 3,80
Snoepgoed in blokzakje
Vanaf
€ 0,94
  • Kies zelf uw snoepgoed
Snoepgoed in glazen snoeppot
Vanaf
€ 11,16
  • Inhoud van 2 liter en is gevuld met ca. 600 gram lollies

Drop: een heerlijk lekkernij om te delen

Drop is een zeer divers snoepje. Het varieert in kleuren, vormen en smaken. Zo is er altijd een dropje op de markt die iemand lekker vindt. Dat maakt drop ook perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Zo kunt u bijvoorbeeld een snoeppot met drop bedrukken en cadeau geven aan al uw medewerkers. Zo hebben ze tijdens het werk ook iets lekkers te snoepen. Dat is ook nog eens goed voor het concentratievermogen tijdens het werken. Voor iedere gelegenheid en doelgroep is er wel een passend dropje te vinden.

Laat ook drop bedrukken als relatiegeschenk

Het mooie aan het schenken van snoepgoed is dat u deze volledig naar wens kunt laten bedrukken. Hiermee wordt het een persoonlijk geschenk en dat maakt zeker impact op de ontvanger. Het aanbod van het drop varieert van een leuk blokzakje voor bijvoorbeeld promotionele doeleinden tot luxe snoeppotten die perfect zijn als relatiegeschenk. Uiteraard kunt u al deze dropgeschenken laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Dit kan vaak in uw eigen PMS kleuren, maar soms is het ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Deze opdrukmogelijkheden verschillen per dropgeschenk.

Bestel direct online uw bedrukte drop

Wilt u drop laten bedrukken en dit cadeau geven aan uw relaties? Dan kunt u uw bedrukte drop heel eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kunt u op uw eigen gemak al uw wensen doorgeven, zoals bijvoorbeeld uw bedrukkingswensen. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, gaat onze studio aan de slag voor een digitale drukproef. Op deze PDF kunt u precies zien hoe uw drop met bedrukking eruit komt te zien. Wilt u nog een wijziging doorvoeren in de bedrukking, dan doen wij dat graag. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.