Zonnecrème bedrukken

Zonnecrème is een populaire give-away voor uw relaties tijdens de vakantieperiode. De zonnecreme is te bedrukken met uw tekst of logo.

Sorteer op

5 producten

Zonnebrandcrème factor 30 [25 ml]
Vanaf
€ 1,31
Zonnebrand spray factor 30 [10 ml]
Vanaf
€ 1,17
Zonnebrandcrème Suntime
Vanaf
€ 1,68
  • SPF (factor) 30 voor voldoende huidbescherming
Zonnecrème stick Factor 30
Vanaf
€ 0,83
  • Kan eenvoudig mee op vakantie
Zonnebrandcrème factor 30 [50 ml]
Vanaf
€ 2,35

Zonnecrème bedrukken voor een succesvolle zomer

Zonnecrème is een echt zomers weggevertje, waar u een grote doelgroep mee kunt bereiken. De zonnecrème wordt door jong en oud gebruikt, een goede bescherming tegen de zon is dan ook essentieel. Doordat zonnecrème een veelgebruikt artikel is bij een brede doelgroep is deze perfect inzetbaar als promotieartikel. Laat bijvoorbeeld de zonnecrème bedrukken met een leuke en zomerse quote in combinatie met uw logo. Hierdoor komen uw merk en boodschap op een unieke manier in beeld. De zonnecrème met opdruk is perfect om weg te geven op een dag aan het strand of in het park.

Ook in de winter is zonnecrème onmisbaar

Niet alleen in de zomer is de zonnebrand met logo en/of tekst een perfect weggevertje. Ook in de winter komt dit artikel goed van pas bij uw doelgroep. De winterse zonnestralen kunnen soms verraderlijk zijn, waardoor uw relaties zich nog goed moeten beschermen. Hierdoor is de zonnecrème ook tijdens een skivakantie een perfecte weggever. Ruim 85 procent van de uv-straling wordt in de sneeuw weerkaatst. Op grote hoogte is de uv-straling dus niet alleen sterker, maar ook aanwezig wanneer de zon zich niet laat zien. Bovendien kan de zonkracht zelfs tot twee keer zo sterk zijn door de schone lucht. Wintersporters dienen hun huid dus goed te beschermen met zonnecrème. Promotie zonnecrème is naast bedrukte lippenbalsem één van de populairste weggevers tijdens een skivakantie.

Laat uw zonnecrème met logo en/of tekst bedrukken

De zonnecrème is leverbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een klassieke tube, maar kunt u ook kiezen voor een flesje met karabijnhaak die u bijvoorbeeld aan een tas laat hangen. U bedrukt uw zonnebrand zoals u zelf wilt. Zo zijn deze perfect inzetbaar als promotieartikel. De tubes zijn te bedrukken met logo en/of tekst. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de zonnebrandcrème in full colour te bedrukken. Hierdoor profiteert u van een  goede fotokwaliteit en kunt u uw bedrukte zonnecrème laten aansluiten bij uw huisstijl.

Zonnebrand bedrukken? Bestel in enkele stappen online

Uw bedrukte  zonnebrandcrème is eenvoudig via de webshop te bestellen. Hier geeft u op uw eigen gemak al uw wensen door, denk aan de gewenste kleur, opdruk en aantallen. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van de zonnecrème met uw gewenste opdruk erop. Wanneer u tevreden bent met de drukproef zullen wij de zonnecrème bedrukken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed resultaat. Bij vragen of voor persoonlijk advies op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen.