Car chargers bedrukken

De oplader voor in de auto is erg handig voor iedereen die vaak onderweg is. Laat de car charger ook bedrukken met uw eigen tekst en/of logo.

Sorteer op

1 product

Car Charger USB
Vanaf
€ 0,51
(2)
Op = Op
  • Leverbaar in diverse kleuren

Met de car chargers bent u altijd online

Een car charger is in de afgelopen jaren onmisbaar geworden in de auto. Dat is ook niet zo gek. Tegenwoordig zijn we met z’n allen altijd online en bereikbaar. Met een lege batterij zitten is dan ook geen optie. De autolader maakt het mogelijk om uw telefoon of tablet eenvoudig op te laden terwijl u rijdt. De car charger voedt zich met de stroom van de accu en leidt dit zo naar uw telefoon of tablet. De meeste laders hebben een USB-aansluiting waar u bijna iedere oplaadkabel in kunt steken, waardoor u dus ongeveer elke smartphone makkelijk onderweg oplaadt.  

Een autolader voor u en uw passagier

Zoals eerder aangegeven zijn de car chargers voorzien van een USB-aansluiting om uw oplaadkabel in te steken. Heel wat autoladers zijn zelfs voorzien van meer dan één aansluiting. Hierdoor kunt uzelf niet alleen uw telefoon opladen, maar laadt uw passagier ook nog zijn of haar telefoon op, of sluit u meteen ook een tablet of ander toestel aan om op te laden.

Doordat de car charger door iedereen gebruikt wordt, is het een perfect relatiegeschenk om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of open dag. Ook op festivals is de autolader een origineel gadget om weg te geven. Festivalgangers kunnen met dit handige geschenk hun telefoon weer opladen tijdens hun terugreis. Een dergelijk geschenk wordt zeker positief ontvangen, wat uw imago ongetwijfeld ten goede komt.

Kies uit een ruim aanbod car chargers

U heeft de keuze uit diverse modellen en designs. Zo kiest u voor een car charger met enkele of dubbele aansluitingen of een variant met plug-in kabel, zodat u zelf geen kabel meer hoeft mee te nemen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor autoladers met meerdere functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een car charger met in-ear oordopjes, waarmee u dus niet alleen oplaadt, maar ook nog eens handsfree belt. Toch liever een gadget voor smartphones? Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod gsm-accessoires.

Uw car charger bedrukken? Ontvang een gratis digitale drukproef

Wanneer u een passende auto charger heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen die te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of ander leuke tekst. De car charger met opdruk is dan een uniek visitekaartje voor uw bedrijf. Al uw wensen geeft u eenvoudig via de webshop, telefoon of mail door. Nadat wij uw wensen hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte autolader eruit komt te zien voordat deze daadwerkelijk bedrukt wordt. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.