Stappentellers bedrukken

Iedere stap telt! Kies hieronder uit diverse stappenstellers en laat deze bedrukken met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

2 producten

Stappenteller Wrist
Vanaf
€ 2,68
Stappenteller armband
Vanaf
€ 2,35

Een relatiegeschenk stappenteller voor iedere relatie

De stappenteller is een praktisch geschenk voor iedereen die bewust bezig is met beweging. Met de relatiegeschenk stappenteller kunt u bijna iedereen bereiken. Dit kan de fanatieke sporter zijn in de sportschool of de wandelaar in recreatieparken. U kun de relatiegeschenken stappenteller ook cadeau doen aan scholieren. Hierdoor worden ze op een speelse manier bewust gemaakt van sport e beweging. Zo ziet u dat de stappenteller een ware aanvulling kan zijn voor iedere relatie. Wij kunnen de stappentellers bedrukken met uw eigen logo en/of naam, maar u kunt deze ook laten bedrukken met een leuke tekst waarmee u nog meer opvalt.

Stappenteller met logo: een praktisch geschenk

De stappenteller is niet alleen een leuk geschenk voor sporters, maar kan gebruikt worden door iedereen die bewust is van beweging. Ook om beweging te stimuleren is de stappenteller relatiegeschenk een leuk geschenk om weg te geven. Naast het tellen van het aantal stappen, houdt de stappenteller ook andere statistieken bij. Zo registreren de meeste stappentellers ook het aantal verbrande calorieën, afgelegde kilometers etc. Naast de stappenteller moet u bij het sporten ook rekening houden met andere cruciale sportartikelen, zoals bidons, handdoeken etc. Ook deze relatiegeschenken kunnen wij bedrukken met logo en/of tekst.

Laat vandaag nog uw stappentellers bedrukken!

Wacht niet te lang en verras al uw relaties met een leuke relatiegeschenk stappenteller. De stappenteller kan eenvoudig online besteld worden, maar u kunt van te voren ook een sample of digitale drukproef van het artikel aanvragen. Zo kunt u precies zien hoe het artikel eruit komt te zien alvorens u deze besteld. Nadat u al uw bedrukkingswensen heeft doorgegeven ontvangt u van ons een digitale drukproef. Pas na goedkeuring zullen wij de stappenteller bedrukken. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.