Professionele werkkledij bedrukken met logo voor uw personeel

Ga voor een professionele uitstraling in uw bedrijf. Laat uw huisstijl overal terugkomen, ook in de werkkleding van uw personeel. Hier valt zowel het oog van uw personeel als alle bezoekers op. Bekijk hier alle werkkleding die u kunt laten bedrukken met uw logo.

Sorteer op

7 producten

Sol's t-shirt Mercure Pro Heren
Vanaf
€ 10,13
B&C bodywarmer Expert Pro Unisex
Vanaf
€ 40,13
(1)
  • Stijl, comfort, functionaliteit, duurzaamheid
B&C polo Energy Pro Unisex
Vanaf
€ 15,66
  • Is een unisex poloshirt
Sol's bodywarmer Equinox Pro Unisex
Vanaf
€ 21,11
Sol's overall Jupiter Pro Unisex
Vanaf
€ 39,42
B&C t-shirt Perfect Pro
Vanaf
€ 9,53
  • Is een uniseks t-shirt
B&C sweater Hero Pro Unisex
Vanaf
€ 23,75
  • De sweater is 80% gekamde katoen met 20% polyester

Werkkledij bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan

Wilt u een professionele uitstraling creëren in uw bedrijf en bent u opzoek naar uniformiteit? Laat dan bedrijfskledij bedrukken met uw logo en/of tekst. Uw medewerkers zullen zich meer betrokken voelen dankzij de bedrukte werkkledij. U kunt de werkkledij laten bedrukken met uw logo en/of tekst, zodat uw huisstijl overal terugkomt. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en slaat zeker over naar uw eigen personeel. Ook de bezoekers en klanten zullen dit zien als professionaliteit. Het is hiermee een subtiele aanpassing in uw organisatie, waarmee je een vrij grote impact maakt wanneer het neerkomt op uw imago.

Van werksweaters tot werk t-shirts en werkpolo's: voor elk wat wils

In het assortiment vindt u diverse kledingstukken die u kunt laten bedrukken. Het assortiment werkkleding bestaat uit diverse t-shirts, truien en bodywarmers van top-kwaliteit. Voor iedere doel is er een passend kledingstuk te vinden. Zo is het zeer interessant om werksweaters of vesten te bedrukken voor medewerkers in magazijnen, fabrieken en in de bouw. Daar is het vaak wat frisser en kan een bedrukt werkkledingstuk als deze een uitkomst zijn. Anderzijds zullen medewerkers in de horeca of onderwijs graag iets luchtigers wensen. Voor hun kunt u het beste kiezen voor bedrukte werkkleding, zoals shirts, polo’s en blouses. Voor iedere branche en doelgroep kunt uw passende werkkledij laten bedrukken.

Bedrukte werkkledij voor een professionele uitstraling

Wanneer u op maat gemaakt werkkleding wilt bestellen voor uw personeel, zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst heeft u de keuze voor het juiste type bedrijfskleding. Zoals u eerder kon lezen is de keuze hierin reuze. Daarna is de opdruk belangrijk om over na te denken. U kunt werkkleding laten bedrukken of borduren. Beide hebben hun eigen eigenschappen. Simpel gezegd wordt bij het bedrukken van werkkleding uw opdruk op het artikel gedrukt. Wanneer je ervoor kiest om werkkleding te laten borduren, dan wordt jouw opdruk in het artikel verweven. Of u uw werkkleding wilt laten bedrukken of graveren is geheel aan u. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan geven wij u hier graag advies over.

Uw gepersonaliseerde werkkledij bestelt u eenvoudig online

Het bedrukken van werkkledij was nog nooit zo makkelijk. Tijdens uw online bestelling kunt u niet alleen aangeven wat het gewenste aantal, kleuren en maten zijn, maar u kunt ook aangeven hoe u uw werkkledij wil laten bedrukken. Voordat wij uw werkkledij bedrukken ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Neem voor een persoonlijk advies op maat contact op met onze medewerkers.