Flesjes water bedrukken

Voor een sportief evenement of verfrissing op een beurs? Laat uw waterflesjes incl. water bedrukken met uw tekst en/of logo. 

Sorteer op

5 producten

Biologisch sinaasappelsap
Vanaf
€ 1,94
Waterfles bronwater [500 ml]
Vanaf
€ 0,76
(2)
Waterfles bronwater [330 ml]
Vanaf
€ 0,71
(3)
Waterfles Sport bronwater [330 ml]
Vanaf
€ 0,74
Glazen fles met bronwater [330 ml]
Vanaf
€ 0,93

Flesjes water bedrukken voor ieder evenement

Tijdens allerlei evenementen, zoals festivals, beurzen en opendeurdagen worden promotieartikelen weggegeven. Eén van de populairste onder die weggevers zijn de flesjes water. Voldoende water drinken is altijd belangrijk, maar tijdens zo’n evenement durven we dat al eens te vergeten. Wat is er nu leuker om bezoekers daaraan te helpen denken met uw eigen bedrukte flesje water? Het bedrukte flesje zorgt voor een welkome verfrissing die door iedere ontvanger gewaardeerd wordt. Het is daardoor een aangename verrassing op ieder drukbezocht evenement.

Ook tijdens plezante uitstapjes, zoals teambuildings, is de waterfles met opdruk een leuk artikel om uit te delen. Het zorgt voor een uniforme uitstraling en geeft direct een positieve sfeer aan het evenement. Ga je liever voor een duurzame oplossing, dan is er steeds ons aanbod herbruikbare drinkflessen.

Geef een flesje water met logo weg

Wanneer u een bedrukt flesje water weggeeft, is het belangrijk om allereerst een fles te kiezen die aansluit bij uw doelstelling en evenement. Wilt u bijvoorbeeld een flesje water weggeven tijdens een sportevenement? Kies dan voor een fles met sportdop. Daarna is het belangrijk om te bekijken wat u op de fles wil laten drukken. Zo kunt u het flesje water met logo laten bedrukken, maar u kiest net zo goed voor uw bedrijfsnaam of een unieke tekst. Het positieve gevoel wordt direct geassocieerd met uw naam. Dat heeft zowel op korte als lange termijn een grote invloed op het imago van uw organisatie.

Laat uw flesje water bedrukken conform huisstijl

Bij het bedrukken van flesjes water hoeft u niet enkel te denken aan een eenvoudige bedrukking van uw logo en/of tekst. Net als de keuze van de fles kunt u met de bedrukking ook alle kanten op. Zo kunnen de flesjes water in full colour bedrukt worden. Hierdoor profiteert u van een hoogwaardige fotokwaliteit en kunt u uw bedrukte flesjes water compleet laten aansluiten bij uw boodschap en huisstijl. Laat bijvoorbeeld de flesjes water bedrukken met een leuke foto van uw bedrijfspand, logo of naam.

Uw bedrukte flesjes water bestelt u eenvoudig online

Via de webshop geeft u in enkele stappen al uw wensen aan. Denk aan de minimale afname, kleur, opdruk etc. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, sturen wij u een digitale drukproef toe. Hierop ziet u precies hoe uw bedrukte flesjes water eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal akkoord bent, zullen wij de flesjes water bedrukken. Zo weet u zeker dat u altijd het gewenste resultaat ontvangt. Binnen ca. 8 werkdagen heeft u de bedrukte flesjes water in huis.