Weerstations bedrukken

Voorspel zelf het weer met bedrukte weerstations. Mooi of slecht weer, u bent verzekerd van tastbaar bereik.

Sorteer op

7 producten

Bamboe weerstation
Vanaf
€ 7,90
Weerstation Central
Vanaf
€ 9,00
  • Opvallend kleurrijk design
Weerstation Predict
Vanaf
€ 17,58
  • Met draadloze buitensensor
Bamboe weerstation Compact
Vanaf
€ 6,14
Weerstation Indoor/outdoor
Vanaf
€ 20,39
Wandklok met weerstation
Vanaf
€ 20,32
  • Kunststof 12" wandklok
Weerstation Prospect
Vanaf
€ 6,32
(1)
  • Zeer luxe

Weerstation bedrukken met logo voor optimaal bereik bij relaties

Een klok of standaard is een leuk en praktisch geschenk om cadeau te geven aan uw relaties en medewerkers. Ook het weerstation mag niet ontbreken in uw organisatie of op het bureau. Dit originele geschenk is, met de verschillende functies, niet alleen erg handig maar is qua design ook een onmisbaar item. Wanneer u het weerstation laat bedrukken met uw logo en/of tekst wordt het helemaal een eyecatcher voor op het bureau. Doordat het oog van uw relaties hier vaak op zal vallen, zal ook uw bereik extra groot worden.

De toegevoegde waarde van het weerstation relatiegeschenk

Het weerstation is een praktisch geschenk die door vele relaties gewaardeerd zal worden. De weerstations brengen eenvoudig het huidige en toekomstige weerbeeld in kaart. Hierdoor is het weerstation een leuke aanvulling voor op het bureau. De weerstations zijn o.a. voorzien van een klok, een alarm en een kalenderfunctie. Dit multifunctionele gadget is daardoor niet alleen een handig product voor op het kantoor, maar kan ook goed gebruikt worden in de huiskamer, slaapkamer of in wachtruimtes.

Van zeer visuele weerstation tot compacte weerstation

In het assortiment vindt u diverse weerstations. De weerstations hebben elke een uniek design en zijn voorzien van verschillende functies. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een visuele weerstation met verlichting in diverse kleurtjes, maar u kunt ook kiezen voor een strak en eenvoudig design. De weerstations kunt u zo op het bureau zetten, maar er zijn ook een aantal weerstations die u ook aan de muur kunt bevestigen. Dat is nog eens een leuke aankleding van uw kantoorruimte.

Bestel uw bedrukte weerstation eenvoudig online

In de drukke tijdens willen wij het zo eenvoudig mogelijk maken voor u om uw relatiegeschenken te bestellen. Daarom kunt u bij ons op uw eigen gemak en direct online uw relatiegeschenken bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven hoe u het artikel wil laten bedrukken. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij het weerstation bedrukken. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Bent u er nog niet helemaal uit? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u tevens voorzien van een persoonlijk advies en een offerte op maat.