Beachballsets

Een beachballset als relatiegeschenk weggeven? Laat nu uw logo en/of tekst op de beachballset drukken.

Sorteer op

3 producten

Beachball set Colour
Vanaf
€ 1,84
  • Voor een sportief dagje aan het strand
Beachball set Game
Vanaf
€ 4,55
  • Multifunctioneel
Beachball set Brava
Vanaf
€ 2,64
  • Zorgt voor ontspanning

Bedrukte beachballsets: hét relatiegeschenk voor de zomer

De zomer is een mooi moment om aan uw naamsbekendheid te werken. Iedereen is in een positieve stemming en zal aangenaam verrast zijn wanneer u ze verrast met een uniek relatiegeschenk. Helemaal als dit geschenk iets is dat ze herinnert aan de mooie zomermaanden. Dat maakt de beachballset een perfect relatiegeschenk voor deze periode. Het artikel staat voor zomerse pret met vrienden en familie, net zoals een frisbee of een strandbal. Wie wilt dit nu niet ontvangen?

Beachballsets voor jong en oud

De beachballset zorgt voor urenlang speelplezier, voor jong en oud. De bedrukte beachbalset is dan ook inzetbaar voor een brede doelgroep. Zo kunt u de beachballsets bedrukken met uw logo en deze weggeven in vakantieparken. De ontvangers zullen het speelse geschenk zeker waarderen. U geeft ze een blijvende herinnering aan de tijd in het park en uw naam komt hierdoor altijd positief in beeld. Uiteraard doen de bedrukte beachballsets het ook goed op zakelijke evenementen, zoals beurzen en open dagen. Hiermee laat u zien dat u niet alleen geeft om het bedrijfsleven, maar ook om alles eromheen. 

Laat uw beachballset bedrukken met logo en/of tekst

Een relatiegeschenk is pas echt compleet als u hier uw eigen naam of logo op kunt laten drukken. Het mooie aan de beachballsets is dat ze voorzien zijn van een groot drukvlak. Hierdoor kunt u vrij groot uw logo laten drukken, waardoor die van op afstand al goed zichtbaar is. Hierdoor bereikt u niet alleen de ontvanger van de beachballset, maar ook iedereen eromheen. Het grote drukvlak zorgt er tevens voor dat u meer informatie op het relatiegeschenk kwijt kan. Zo drukt u naast uw logo ook uw bedrijfsnaam en contactgegevens op de set. Hierdoor hebben uw relaties altijd uw contactgegevens bij de hand en kunnen omstanders ze ook meteen zien.

Ontvang een gratis digitale drukproef van uw bedrukte beachballset

Via de webshop geeft u heel eenvoudig uw bestelling door. Tijdens het plaatsen van uw bestelling bepaalt u op uw gemak uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan aantallen, kleur en uiteraard opdruk. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Uiteraard is het ook mogelijk om voor het plaatsen van uw bestelling een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo ziet u precies hoe uw bedrukte beachballset eruit komt te zien en kunt u op uw gemak overleggen met uw collega’s. Nadat u akkoord bent met uw drukproef zullen wij de beachballsets bedrukken. Zo ontvangt u altijd een geschenk dat voldoet aan uw wensen en komt u nooit voor verrassingen te staan