Agenda's bedrukken

Nog tijd vrij? Verras uw relaties met een zakagenda of bureau agenda voor 2023 bedrukt met uw logo en/of tekst. 

Sorteer op

1 product

Zakagenda Wire-O
Vanaf
€ 0,68
(13)
Topper
  • Eigenzinnig design

Agenda met logo als relatiegeschenk voor heel 2023

Verras uw relaties met een praktisch geschenk. De agenda is weer helemaal terug van weggeweest. Met een ‘echte’ papieren agenda behoudt u altijd het overzicht. Bovendien is een persoonlijke agenda effectiever van bijvoorbeeld een mobiele telefoon. De papieren agenda is bij wijze van, altijd online, de batterij is nooit leeg en uw verbinding valt nooit weg. Dit zullen uw relaties zeker waarderen. Laat de veelgebruikte agenda bedrukken met uw logo en/of tekst en vergroot hiermee uw bereik.

Promotie agenda personaliseren met uw bedrijfslogo

Met de agenda met opdruk komt u het hele jaar door in beeld. Het is dan ook extra belangrijk om over de keuze van uw opdruk na te denken. Wanneer u kiest voor een tijdloze opdruk, zoals uw logo of bedrijfsnaam zal deze het hele jaar door een bijdrage leveren aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een reclame agenda met tekst te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld een leuke slogan. Erg leuk wanneer u een bepaalde actie wilt promoten op een originele manier. De gepersonaliseerde agenda is een leuk en vooral praktisch geschenk voor iedere doelgroep en is bovendien erg leuk om te combineren met een bedrukte pen.

Ruime keuze agenda’s: van bureauagenda tot handige zakagenda

In het assortiment vindt u verschillende soorten zakelijke agenda’s. U kunt kiezen voor een praktische bureauagenda voor op het kantoor. Deze zijn voorzien van vele extra’s, zoals een overzichtskaart van Europa en een uitgebreide halfuurindeling. Daarnaast kunt u ook een gepersonaliseerde zakagenda bedrukken. Deze compacte agenda’s zijn erg handig om mee te nemen naar een afspraak of wanneer u op zakenreis gaat. Bovendien komt de zakagenda met logo en/of tekst bij verschillende mensen in beeld wat uw bereik weer vergroot!

Agenda drukken? Bestel direct online

Uw agenda met logo bestelt u heel eenvoudig online. Geef tijdens uw bestelling precies aan wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. U ontvangt altijd een drukproef van uw agenda relatiegeschenk. Na goedkeuring van de drukproef zullen wij de agenda’s bedrukken. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.