Placemats bedrukken

Placemats zijn geen overbodige luxe in de horeca. De placemats bieden niet alleen bescherming voor de tafels, maar zijn ook nog eens de perfecte display voor uw merk. Laat ook uw placemats bedrukken voor een optimale zichtbaarheid bij uw doelgroep en een professionele uitstraling.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laat papieren placemats bedrukken voor een professionele uitstraling

Wanneer u placemats laat drukken met uw eigen logo, creëert dit een professionele uitstraling. Uw huisstijl wordt op deze manier tot in de puntjes doorgetrokken. Juist deze subtiele details zullen voor grote waardering zorgen bij je klanten. Bovendien zal een subtiele bedrukking van uw logo en/of tekst in het onderbewustheid van je klanten worden opgeslagen. Op lange termijn zal dit een positief effect hebben op je naamsbekendheid. Uw naam zal nooit meer vergeten worden. Naast de inzet van placemats als promotiemiddel kunt u ook denken aan het bedrukken van andere hulpmiddelen, zoals suikerzakjes en servetten. De papieren placemats zijn recyclebaar en daarmee een duurzaam hulpmiddel om in te zitten. U kunt uiteraard ook kiezen voor herbruikbare placemats.

Uw placemats drukken in full colour?

Voor het bedrukken van onderleggers heeft u diverse mogelijkheden. Wanneer u papieren placemats laat bedrukken kunt u profiteren van een opdruk in full colour. Deze printtechniek zorgt ervoor dat u uw placemats kan voorzien van een opdruk in fotokwaliteit. Zo is het naast de bedrukking van uw logo ook mogelijk om hier een afbeelding op te drukken. Laat bijvoorbeeld de placemats bedrukken met het menu, een aantal specials of een unieke quote van de chef. Deze vorm van bedrukking zorgt voor een persoonlijk aspect, dat een positieve bijdrage zal leveren op uw imago.

Bedrukte placemats bestelt u eenvoudig online

Via de webshop kunt u heel eenvoudig uw eigen bedrukte placemats bestellen. Binnen enkele stappen kunt u al uw bedrukkingswensen doorgeven. Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Vraag een gratis digitale drukproef aan en maak uw keuze op uw eigen gemak. Ook wanneer u uw bestelling hebt geplaatst zal u van ons een drukproef ontvangen. Hierop kunt u zien op de bedrukte placemat aan je wensen voldoet. Het drukproces zal ook pas gestart worden wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef. Zo weten we zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.