Overige glazen

Van wijnglazen tot longdrink glazen. Al uw overige glaswerk vind u hier en uiteraard zijn al deze glazen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Leuk voor de horeca, uw bedrijfskantine of zelfs als relatiegeschenk.

Sorteer op

9 producten

Glazen drankdispenser
Vanaf
€ 20,90
  • Maakt ieder feestje compleet
Drinkglas Tina [260 ml]
Vanaf
€ 2,08
Glas Max [340 ml]
Vanaf
€ 1,47
Luxe whiskey set Bigwhisk
Vanaf
€ 74,89
Gerecycled glazen drankenset Piccadilly
Vanaf
€ 20,74
Gerecycled glas Dilly [420 ml]
Vanaf
€ 2,51
Glas Zip [280 ml]
Vanaf
€ 1,47
Borrelglaasjes [set van 6]
Vanaf
€ 8,50
Drinkglas Mason Jar [480 ml]
Vanaf
€ 2,44
  • De trend van het moment

Van champagneglazen tot longdrinkglazen, voor ieder moment passend glaswerk

Voor ieder drankje is er passend glaswerk. Zo kunt u bijvoorbeeld geen champagne drinken uit een theeglas of wijn drinken uit een bierglas. Daarom is het extra belangrijk om al het juiste glaswerk in huis te hebben. In het brede assortiment vind u altijd een glas dat bij uw doelstelling past. Zoekt u bijvoorbeeld iets voor in uw eigen café, dan kunt u een kijkje nemen bij onze theeglazen of bierpullen. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuzen aan overige glaswerk. Denk aan champagne- en wijnglazen. Voor iedere gelegenheid hebben wij passend glaswerk in huis die u naar wens kunt laten bedrukken.

Laat uw glazen bedrukken met eigen logo en/of tekst

Door glazen met logo te bedrukken vergroot u de professionaliteit van uw café, restaurant of bedrijfskantine. Uw huisstijl wordt volledig doorgetrokken. Dat zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar u vergroot hiermee ook uw naamsbekendheid. Met name voor horecagelegenheden zijn glazen met opdruk van een logo of bedrijfsnaam onmisbaar. Daarnaast zijn de glazen met bedrukking ook perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken en geen deze in combinatie met een heerlijke fles wijn cadeau aan zakelijke relaties. Of laat champagneglazen bedrukken en geef deze met een fles champagne cadeau aan medewerkers als eindejaarsgeschenk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen laten bedrukken? Bestel online

Wanneer u glazen wilt laten bedrukken, kunt u deze heel eenvoudig online bestellen. In ons brede assortiment kunt u een keuze maken voor uw glaswerk. Vervolgens geeft u al uw wensen aan, denk aan aantallen, opdruk etc. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte glazen eruit komen te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen we deze doorzetten naar onze drukkerij. Hier wordt uw glaswerk bedrukt en binnen ca. 8 werkdagen heeft u uw bedrukte glazen in huis.