Bellenblaas bedrukken

De bellenblaas is een populaire weggever voor kinderen. Laat uw bellenblaas bedrukken met logo en/of tekst.

Sorteer op

5 producten

Bellenblaas Magic Bubble
Vanaf
€ 0,38
  • Inhoud van ca. 55 ml
Klapper met bellenblaas
Vanaf
€ 0,75
Bellenblaas Bubble Shooter
Vanaf
€ 1,10
  • Voorzien van waterreservoir
Bellenblaas Rond
Vanaf
€ 0,60
Bellenblaas koker
Vanaf
€ 0,50

Gepersonaliseerde bellenblaas voor iedere gelegenheid

Met een bedrukte bellenblaas blaast u de mooiste bellen. In één adem tovert u een zeepachtig goedje om tot een bel in de meest prachtige kleuren. De bellenblaas wordt veelal ingezet op evenementen, zoals bruiloften, dopen en verjaardagen. Wanneer alle gasten met de bellenblaas bellen blazen, ontstaat er direct een dromerig en feestelijk effect. Dat maakt de bedrukte bellenblaas een onmisbare toevoeging voor allerlei evenementen. Naast privégelegenheden, wordt de bellenblaas bijvoorbeeld ook veel gebruikt tijdens klantweekenden, open dagen en outdoor evenementen zoals hardloopwedstrijden.  Met een gepersonaliseerde bellenblaas zit u altijd goed!

Bedrukte bellenblaas in alle soorten en maten

In het assortiment vindt u diverse soorten bellenblazers. Zo kunt u kiezen voor een stoere bellenblaas ‘shooter’. Die is extra leuk om in te zetten als kindergeschenk. Laat de shooter bijvoorbeeld bedrukken met uw logo en geef deze weg aan het eind van het schooljaar om de vakantie mee in te luiden. Ook kunt u kiezen voor een bellenblaas met een elegant en strak design, die zich  leent voor allerhande feestelijke evenementen. Laat deze bellenblaas bijvoorbeeld bedrukken met uw logo en een leuke tekst om uw jubileum te vieren. De bellenblaas met opdruk is dan niet alleen leuk om weg te geven op het feest, maar is ook nog eens een leuk aandenken. Zo kunt u voor iedere gelegenheid een passende bellenblaas relatiegeschenk vinden. Zit de passende bellenblaas er toch niet meteen tussen? Neem contact met ons op, dan denken wij graag met u mee.

Personaliseer uw bellenblaas met logo of tekst

De bellenblaas is op verschillende manieren te bedrukken. Laat bijvoorbeeld de bellenblaas bedrukken met een leuke tekst om zo uw campagne te lanceren. Het is tevens mogelijk om de bellenblaas te personaliseren in uw eigen huisstijlkleuren. Hierdoor wordt het een verlengstuk van uw merk en is het een perfect middel om uw naamsbekendheid te verhogen. Wanneer u de bedrukte bellenblaas wilt inzetten voor een privégelegenheid, dan kunt u de bellenblaas met naam laten bedrukken. Voor een bruiloft personaliseert u bijvoorbeeld de bellenblaas met de namen van het bruidskoppel. Hiermee wordt het een leuke herinnering aan de bruiloft voor jong en oud.

Uw bellenblaas relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online

Hoe u uw bedrukte bellenblaas ook wilt inzetten, u bestelt deze altijd makkelijk online. Via de webshop geeft u in enkele stappen al uw wensen aan. Denk aan bijvoorbeeld de drukkleur, positie etc. Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw bellenblaas met opdruk eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat die aan uw wensen voldoet en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.