Koptelefoon bedrukken

Luister altijd en overal naar uw eigen muziek met bedrukte oordopjes en koptelefoons.

Sorteer op

10 producten

Sony Headphone WH-CH710N
Vanaf
€ 106,84
Nieuw
Koptelefoon Blaze met oplichtend logo
Vanaf
€ 18,08
Draadloze koptelefoon Light up logo
Vanaf
€ 23,53
Powerbank met wireless oordopjes [4.000 mAh]
Vanaf
€ 36,89
Op = Op
Draadloze koptelefoon Opvouwbaar
Vanaf
€ 15,68
(1)
RCS standaard recycled plastic koptelefoon
Vanaf
€ 23,53
Urban Vitamin Freemond draadloze ANC-hoofdtelefoon
Vanaf
€ 70,68
Urban Vitamin Belmont draadloze hoofdtelefoon
Vanaf
€ 33,75
Bamboe draadloze koptelefoon Dakota
Vanaf
€ 27,46
Swiss Peak ANC koptelefoon
Vanaf
€ 79,96

Koptelefoons en oordopjes bedrukken?

De reclame oordopjes zijn in de afgelopen jaren zeer populair geworden. De oordopjes zijn niet alleen leuk om weg te geven aan muziekliefhebbers, maar iedereen kan deze praktische gadget gebruiken. De oordopjes relatiegeschenk is een leuke give away om uit te delen tijdens allerlei evenementen, zoals open dagen, beurzen en seminars. Wanneer u de oordopjes met logo of naam laat bedrukken is deze perfect om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Verras uw relaties met een gepersonaliseerde oordopjes

Iedereen luistert wel eens naar zijn eigen muziek, bijvoorbeeld in de trein of wachtkamer. Doordat dit een veelgebruikt artikel is, is dit een perfect geschenk om weg te geven. Met de gepersonaliseerde koptelefoon en oordopjes bereikt u een grote doelgroep. De oordopjes worden gebruikt jong en oud. Door de oordopjes te bedrukken met een originele tekst of eigen logo krijgt deze een unieke waarde dat zeker gewaardeerd wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om de cassette van de oordopjes in full colour te bedrukken, waardoor het mogelijk is deze te personaliseren met foto of naam. Uw relaties, jong en oud, zullen dit originele radio geschenk zeker waarderen en uw naam zal overal gehoord worden.

Kies uit een ruim assortiment reclame oordopjes

In het assortiment vindt u diverse koptelefoon en oordopjes. U kunt kiezen voor een reclame koptelefoon  dat net wat groter is. Wanneer u deze koptelefoon met logo laat bedrukken maakt u een statement waar u nog lang van kan profiteren. Ook de oordopjes zijn er in allerlei designs en kleuren. De meeste oordopjes zitten verpakt in een cassette, die vaak nog multifunctioneel inzetbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een opbergcassette dat gebruik kan worden als telefoonhouder. Hierdoor kunt u comfortabel en ongestoord films kijken en muziek luisteren.

Uw reclame koptelefoon en oordopjes bestelt u eenvoudig online

De gepersonaliseerde oordopjes kunt u gemakkelijk op de webshop bestellen. Hier kiest u eenvoudig de koptelefoon of oordopjes die bij u past en geeft u in enkele stappen uw bedrukkingswensen op. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij u een digitale drukproef opsturen. Hier kunt u precies op zien hoe uw bedrukte oordopjes eruit komen te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent zullen wij de oordopjes bedrukken. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.