Puzzels bedrukken

Breng alle stukjes bij elkaar en maak uw marketingactie compleet met een relatiegeschenk puzzel. Door puzzels te laten bedrukken heeft u een origineel geschenk in handen voor iedere doelgroep. Hier zullen zij urenlang speelplezier aan beleven en dat is goed voor uw naamsbekendheid.

Sorteer op

4 producten

Denkspel [3-delig]
Vanaf
€ 8,60
  • Laat uw hersens kraken
Houten puzzel Lock
Vanaf
€ 1,09
Nieuw
Metalen puzzel set [3-delig]
Vanaf
€ 1,53
Houten puzzel
Vanaf
€ 0,55

Een puzzel relatiegeschenk cadeau geven

De puzzel is in de afgelopen tijd in populariteit gestegen. Van de eenvoudige legpuzzel tot complexe escape rooms. Jong en oud, iedereen vindt het zalig om de hersens eens goed te laten kraken. Dat maakt de puzzel ook perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Wanneer u een puzzel relatiegeschenk cadeau geeft kunt u er zeker van zijn dat de ontvanger hier plezier aan gaat beleven en dat is goed voor uw naamsbekendheid. Binnen alle relatiegeschenk spellen is de puzzel één van de populairste geschenken. De puzzel is niet alleen inzetbaar als weggevertje op evenementen, zoals beurzen en open dagen, maar is ook een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld een kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Uw puzzel bedrukken met logo en/of tekst

De puzzels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een complexe denkspel of voor een houten legpuzzel. Welk puzzel u ook kiest, ze zijn alleen op hun eigen manier te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een puzzel met logo opdruk. Hiermee laat u zien wie u bent en dat is ideaal voor merkgerichte acties. U kunt ook een puzzel personaliseren. Zo kunt u de houten puzzel bedrukken in full colour. Hierbij wordt als het ware een foto op de puzzel gedrukt, waardoor u deze per relatie kan laten variëren. Kortom de puzzels zijn leuke geschenken waar u qua bedrukking alle kanten op kunt.

Direct online uw puzzel laten drukken

Het fijne aan de inzet van relatiegeschenken is dat u er weinig inspanningen voor hoeft te doen. Wanneer u uw keuze hebt kunnen maken, kunt u binnen enkele minuten direct online uw bestelling plaatsen. Geef uw bedrukkingswensen door en binnen no-time ontvangt u van ons een digitale drukproef. Op dit digitale voorbeeld kunt u zien hoe uw puzzel met opdruk eruit komt te zien. Wanneer u helemaal tevreden bent, zullen wij het drukproces starten. Zo bent u er zeker van dat uw puzzel relatiegeschenk voldoet aan uw wensen.