Heupflessen bedrukken

Bedrukte heupflessen zijn originele geschenken om weg te geven. Helemaal wanneer u deze laat graveren met een persoonlijke inscriptie.

Sorteer op

4 producten

RVS drinkset [7-delig]
Vanaf
€ 8,32
(1)
  • Roestvrijstalen heupfles met een inhoud van ong. 200 ml
RVS Heupflesje [100 ml]
Vanaf
€ 2,91
RVS Heupfles [240 ml]
Vanaf
€ 3,91
  • Stijlvol geschenk
Rediston Hip Flask
Vanaf
€ 3,74

Heupfles graveren als luxe relatiegeschenk

Wanneer je opzoek bent naar een luxe relatiegeschenk voor bijvoorbeeld een jubileum of eindejaarsviering, dan is een heupfles misschien wel wat voor jou. De heupfles, ook wel platvink genoemd,  is een origineel geschenk met een elegante uitstraling. Met name bij de oudere doelgroep is dit een gewild item. Je kunt de heupfles graveren met logo of tekst. Zo laat je er een persoonlijke boodschap op zetten, waardoor de fles een unieke waarde krijgt. Dit zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. 

Verras je doelgroep met een gepersonaliseerde heupfles

De heupflessen zijn leverbaar in verschillende stijlen. Hierdoor vindt je voor iedere doelgroep een passende heupfles. Kies bijvoorbeeld voor de heupfles pocket in een stoer lederen heuptasje. Die is extra leuk om weg te geven op een motorbeurs of open dag. Daarnaast hebben wij ook losse RVS heupflessen. Ze hebben een zeer stijlvolle uitstraling en zijn daardoor uiterst geschikt om weg te geven als eindejaarsgeschenk of als weggevertje na afloop van een workshop of ander evenement. Voor iedere doel en doelgroep is er dus een passende heupfles te vinden. Uiteraard kunt u de zakflacon graveren of bedrukken met een logo en/of tekst, maar is het ook mogelijk om de heupfles te graveren met naam. Daarmee wordt het een persoonlijk geschenk waar je de doelgroep echt mee verrast.

Waarom een gegraveerde heupfles schenken?

Een heupfles is niet zomaar een drinkfles. De heupflacon is ideaal voor het nuttigen van een lekker drankje op een koude winterdag of tijdens een lange wandeling op een zomeravond. De heupfles komt van origine uit een ‘geheime gewoonte’. Dankzij het platte design paste de heupfles gemakkelijk in een (binnen)zak en konden mensen in het geheim alcoholische dranken nuttigen. Tegenwoordig is het een waar designersitem dat door iedereen gebruikt kan worden voor allerlei drankjes. De RVS-zakflacon is voorzien van een schroefdop die aan de fles bevestigd zit, waardoor je die nooit kwijt raakt. Dat maakt de heupfles zeer geschikt om mee te nemen op reizen etc.

Heupfles bedrukken of graveren? Bestel direct online

Via de webshop bestel je heel eenvoudig de gegraveerde heupfles. Je kunt op je gemak je eigen wensen aangeven. Wanneer wij je bestelling ontvangen hebben, zal onze studio deze bekijken en op basis van je wensen een digitale drukproef opmaken. Op dit document zie je precies hoe de gegraveerde heupfles eruit komt te zien. Wil je toch nog wat kleine wijzigingen aanbrengen dan kan dat. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker dat de heupflacon met gravure aan je wensen voldoet