Handverzorging bedrukken

In tijden waar virussen en bacteriën een grote rol spelen is goede hygiëne ontzettend belangrijk. De handen spelen hier een grote rol in. Onbewust raken we namelijk erg vaak het gezicht aan en via de neus en mondholtes kunnen ziekteverwerkers zich snel door uw lichaam verspreiden. Handgel is in de afgelopen periode zeer populair geworden als weggevertje en dat is niet gek. Alleen samen krijgen we virussen onder controle. Door het hygiëne product te verspreiden gaan we ook verspreiding van het virus tegen.  

Sorteer op

7 producten

Hand cleaning gel Made in Europe [28 ml]
Vanaf
€ 0,54
Hand cleaning gel Made in Europe [30 ml]
Vanaf
€ 0,58
Hand cleaning gel Made in Europe [50 ml]
Vanaf
€ 0,67
Handreinigingsgel met hanger
Vanaf
€ 2,67
Tijdelijk niet beschikbaar
Hand reinigingsspray Creditclean
Vanaf
€ 0,74
  • Praktisch formaat
Hand cleaning gel Made in Europe [50 ml]
Vanaf
€ 1,00
Hand reinigingsgel Saniclean
Vanaf
€ 0,40
(1)
Tijdelijk niet beschikbaar
  • Met vitamine E

Zo reinigt u uw handen met bedrukte handgel

Zoals eerder aangegeven is het reinigen van de handen ontzettend belangrijk om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Het wassen van de handen is hierbij het meest efficiënt. Helaas is het wassen van de handen niet altijd mogelijk. Hoe gaat u bijvoorbeeld uw handen wassen na het bezoek in de supermarkt of na een uitje in het park of speeltuin?

Handgel kan hierbij een grote rol spelen. De compacte flesjes passen gemakkelijk in de tas, waardoor ze overal mee naar toe genomen kunnen worden. Zo kan u op ieder moment uw handen reinigen. De alcohol in de gel zorgt tevens voor een goede en grondige reiniging. Om de handgel te gebruiken spuit je een beetje gel in de handpalm. Vervolgens smeert u dit uit over de handen tot dat de gel volledig is opgedroogd. Het overmatig gebruik van handgel kan de handen ook beschadigen. Ons advies is dan ook om enkel handgel te gebruiken wanneer het wassen van de handen niet mogelijk is.

Laat uw flesje handgel bedrukken

Wij hebben een divers aanbod in handgel. Zo kunt u precies een flesje handgel kiezen dat bij uw organisatie en doelgroep past. Gaat u bijvoorbeeld voor een compact en klein flesje met een vlak drukvlak of een rond flesje voor een speelsere karakter. Al het handgel voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Ook hebben wij diverse Made in Holland handgel in het assortiment. Door uw logo of tekst op de handgel te bedrukken vergroot u niet alleen je naamsbekendheid, u laat men ook zien waar u voor staat. Met het bedrukte handgel laat u zien dat u geeft om uw doelgroep en levert u uw bijdrage om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Ook andere beschermingsartikelen, zoals mondmaskers kunnen hier een grote rol in spelen.

Bestel eenvoudig en snel online

Al uw relatiegeschenken kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop. Dit geldt ook voor de bestelling van uw handgel met logo of tekst. Tijdens uw bestelproces kunt u op uw eigen gemak al uw bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van uw opdruk. Zo kunt u enerzijds kiezen voor een opvallende full colour bedrukking of juist voor een bedrukking in uw eigen PMS kleuren, zodat het relatiegeschenk precies aansluit bij uw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor wij het drukproces starten ontvangt u van ons een digitale drukproef. Zo kunt u zelf bepalen of de bedrukking aan uw wensen voldoet.