Badgehouders bedrukken

Laat skipashouders bedrukken met uw logo en/of tekst en schenk uw relaties een zorgeloze skivakantie.

Sorteer op

8 producten

Badgehouder Seen
Vanaf
€ 0,50
PVC kaarthouder Quinn
Vanaf
€ 0,08
Sleutelhanger Gerlos
Vanaf
€ 0,97
(1)
  • Praktisch hulpmiddel
Skipas/naamkaarthouder Fade
Vanaf
€ 0,31
Kunststof badgehouder Vega
Vanaf
€ 0,45
Badgehouder Pierre transparant
Vanaf
€ 0,45
Sleutelhanger/Skipashouder Plots
Vanaf
€ 1,11
Transparante badgehouder
Vanaf
€ 0,14

Badgehouder bedrukken voor relaties en medewerkers

Een badgehouder is een praktisch geschenk die zeker niet mag ontbreken in uw organisatie. Tijdens dagelijkse kantoorwerkzaamheden is de badgehouder een praktisch artikel om bijvoorbeeld sleutels etc. aan te hangen. Daarnaast is de badgehouder ook niet weg te denken tijdens evenementen zoals beurzen en open dagen. Hierdoor kunnen de bezoekers direct zien wie er bij uw organisatie hoort en kunnen zij direct benaderd worden. U kunt de badgehouder bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam in uw eigen huisstijlkleuren, waardoor u direct herkenbaar bent voor uw relaties.

Een zorgeloze skivakantie met bedrukte skipashouders

De badgehouders zijn ook goed te gebruiken als skipashouder. Door uw relaties een bedrukte skipashouder te schenken, bezorgt u hen een zorgeloze vakantie. Aan de skipashouder kunnen zij heel eenvoudig hun sleutels en skipas aan hangen. Deze bevestigen ze daarna weer aan hun jas of tas. Met de skipashouder hebben uw relaties altijd hun handen vrij en kunnen zij belangrijke zaken, zoals een skipas, makkelijk vinden. Een zeer welkom geschenk voor iedereen die op wintersport gaat!

Uw bedrukte badgehouders bestelt u eenvoudig online

Wij kunnen uw badgehouder bedrukken met uw logo en/of tekst. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. U kunt zelf bepalen hoe u het artikel bedrukt wilt hebben. Wij maken voor u een drukproef, waardoor u precies kunt zien hoe het artikel eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de badgehouder bedrukken. Voor een persoonlijk advies of een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.