Relatiegeschenken voor de horeca

Ga voor een professionele uitstraling in jouw hotel, restaurant of café. Door horeca promotiemateriaal, gebruiksartikelen en relatiegeschenken te bedrukken laat je zien wie je bent. Kies uit een breed assortiment de artikelen die het beste bij jou aansluiten en laat bedrukken met logo en/of tekst.

(54 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat uw identiteit tot in de kleinste detail terugkomen

Er zijn talloze horecagelegenheden in ons land. Hierdoor is het uitdragen van uw eigen identiteit nog belangrijker geworden om u te onderscheiden. Dit onderscheid doet zich voor in uw gerechten en dranken. Daarnaast zit het ook in de kleine dingen. De belettering op de ramen van uw pand, op de kopjes waar men koffie uit drinkt en zelf op de servetten en suikersticks die met de koffie geserveerd worden. Al deze kleine onmisbare dingen kunt u helemaal naar wens laten bedrukken, waardoor het altijd voldoet aan jouw stijl. Hiermee laat u zien dat uw hotel, restaurant of café tot in de puntjes verzorgt is. Uw klanten zullie deze kleine, maar impactvolle details zeker waarderen.

Horeca gebruiksartikelen bedrukken voor een professionele uitstraling

In de horeca draait alleen om professionaliteit. Van het eten dat gekookt wordt, tot in de keuze van de glazen. Door uw professionaliteit te laten zien straalt u vertrouwen uit bij uw klanten en dat is ontzettend belangrijk. Wat zij immers komen eten of drinken gaat regelrecht hun lichaam in. Met die ene hap in een degelijke omgeving zullen zij voor jaren verbonden met je raken. Door uw naam herhaaldelijk terug te laten komen, zullen ze deze ook nooit meer vergeten. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken en laat zelfs uw logo terug komen op de placemats. Dit zal uw naamsbekendheid zeker ten goede komen.

Uw relatiegeschenken voor de horeca bestelt u eenvoudig online

Al uw relatiegeschenken zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Wanneer u uw keuze voor de horeca artikelen hebt kunnen maken, kunt u binnen enkele stappen al jouw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het type opdruk, de kleuren etc. Wanneer we al uw wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld waarop u precies kunt zien hoe uw horeca artikelen met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces gaan starten. Zo weten we zeker dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.