Maak het groots met de MEGA lasergravering

Lasergravering is een luxe en duurzame vorm van personalisering. Met lasergraving maakt u een inscriptie in het artikel door de toplaag van het artikel als het ware weg te laseren. Doordat uw naam, logo of tekst in het artikel wordt gezet bent u er zeker van dat deze jarenlang zichtbaar blijft.

 

De voordelen van MEGA laser gravering

Tegenwoordig is het mogelijk om verschillende materialen te laten lasergraveren. Naast metaal kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om anti-stressballen en houten relatiegeschenken te laten bedrukken. MEGA laser gaat daarin nog een stapje verder. Met MEGA laser is het mogelijk om een extra groot drukvlak te laten graveren. Zelfs relatiegeschenken met een ronde vorm kunnen hiermee vlekkeloos voorzien worden van een inscriptie.

MEGA laser gaat zo ver door in detail, dat het zelfs mogelijk is om afbeeldingen en logo’s op relatiegeschenken te laten laseren. Naast metaal en hout is het ook mogelijk om tritan te laten lasergraveren met behulp van de MEGA laser. Ontdek het zelf en laat één van deze relatiegeschenken graveren met uw logo en/of tekst.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MEGA lasergravering: zo werkt het en dit zijn de voordelen: