Theeglazen bedrukken

Een bedrukt theeglas is een origineel relatiegeschenk om weg te geven. Bijvoorbeeld als eindejaarscadeau met iets lekkers voor bij de thee of als extraatje bij een marketingactie. Daarnaast zijn de theeglazen met logo opdruk ook perfect voor de aankleding van uw (bedrijfs)kantine, café of restaurant. Ontdek alle te bedrukken theeglazen hier.

Sorteer op

2 producten

Mok Bell [350 ml]
Vanaf
€ 1,80
(2)
Mok Clara [70 ml]
Vanaf
€ 2,36

Bedrukte theeglazen voor iedere gelegenheid

Iedere theeliefhebber zal dit bevestigen, thee drinkt u het beste uit een theeglas. Dat maakt de theeglazen een onmisbaar element in uw kantine. Door het theeglas met logo te bedrukken, laat u ook nog eens uw huisstijl op een professionele manier terugkomen. Dit zal zeker gewaardeerd worden door bezoekers, maar ook door het eigen personeel. Hiermee laat u immers zien hoe professioneel u uw interne zichtbaarheid aanpakt.

Daarnaast zijn de theeglazen met opdruk ook perfect om weg te geven als relatiegeschenk. Combineer het theeglas bijvoorbeeld met uw eigen bedrukte koekjes of andere lekkernij. Het is zelfs mogelijk om uw eigen bedrukte theezakjes erbij cadeau te geven. Hiermee wordt het een uniek en origineel relatiegeschenk voor iedereen die graag thee drinkt.

Laat uw theeglazen met tekst of logo bedrukken

Het bedrukken van theeglazen is een eenvoudig proces. Bij het bedrukken van theeglazen wordt er gebruik gemaakt van een druktechniek waarmee u uw eigen ontwerp en kleuren op het glas kan laten drukken. U kunt dus kiezen voor een opdruk van uw logo, maar bijvoorbeeld ook voor een combinatie van uw logo met bedrijfsnaam of andere tekst. U kunt dus werkelijk alle kanten op, afhankelijk van jouw eigen doelstelling.

Theeglazen bedrukken? Bestel direct online

Wilt u uzelf of uw relaties voorzien van professioneel bedrukte theeglazen? Dan kunt u deze binnen enkele stappen bestellen via onze webshop. Hier kunt ue op uw eigen gemak al uw wensen doorgeven, zoals bijvoorbeeld de aantallen, opdrukkleur etc. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld waarop u kunt zien hoe uw theeglazen met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo bent u er zeker van dat uw bedrukte theeglazen aan uw verwachtingen voldoen.